Seneste indlæg

Et unikt bil-univers - drevet af kvinder

Dyk ned i et univers af spændende indlæg om en kvindes synspunkter på de nyeste og mest spændende biler på markedet lige nu, hvordan man får plads til både sig selv og hele familien i bilen, og få alverdens tips og tricks til hvordan du selv nemt og enkelt kan løse de mest gængse bilproblemer – helt uden at kontakte værkstedet. 

Velkommen til Kvindernes Bilmagasin!  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og få tilsendt et hav af fordele og rabatter i vores fantastiske fællesskab

Vores vision er at kvinder skal være selvsikre omkring at købe og eje en bil. Uanset hvilke problemer de skulle komme ud for, lærer de her at løse ethvert bump på vejen.Mest populære biltests

Benedicte Engel (Stifter)

Benedicte vil bygge bro mellem kvinderne og bilbranchen

"I mine år som bilsælger gik det op for mig, hvordan kvindernes købekraft blev overset og jeg så hvordan kvinderne følte sig på udebane, når de trådte ind i en bilforretning. Med Kvindernes Bilmagasin glæder jeg mig til at kunne gøre en forskel overfor den kvindelige forbruger og kvinderne i bilbranchen.

Jeg ønsker Kvindernes Bilmagasin skal være kvindernes ”online bil-guide” som man altid har lige ved hånden, således at man altid er up-to-date med de nyeste trends og man nemt og bekvemt kan færdes med sin bil i dagligdagen. Jeg ønsker at give masser af inspiration og ”know-how” så det bliver nemmere næste gang man skal købe ny bil eller bilen skal på værksted. Jeg glæder mig over at kunne tilbyde en masse spændende inspiration til dig og din bil som fek.s. bilpleje, tips & tricks, services, spændende nyheder, biltests og masser af livsstil. God læselyst!

benedicte sportsvogn
Benedicte Engel, Stifter af Kvindernes Bilmagasin

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.