Billancering i Barcelona: Ny SEAT Ibiza

Las Arenas, Plaza de Espana og ægte spansk Tapas. Hvis du nogensinde har været i Barcelona, lyder det måske bekendt i dine øre?
Jeg har været et smut sydpå for at få et smugkig af den nye Seat Ibiza. Det så lovende ud – I kan godt glæde jer!

Flyet afgik kl. 12.40 fra Kastrup, kufferten var pakket og forventninger var høje. Jeg glædede mig meget til at opleve den nye Seat Ibiza. Jeg var ret sikker på, at jeg skulle ned til noget godt, for med den udvikling SEAT har haft de sidste 2-3 år – sidst med SEAT Ateca og tidligere SEAT Leon – så jeg var egentlig ret fortrøstningsfuld.

Vi blev mødt med lidt gråvejr og kun 15 grader, men trods alt bedre end det kedelige grå vejr vi har herhjemme.

Teaser Eventet skulle foregå i Las Arenas, som er Barcelonas ene store Tyrefægter Arena. I dag er det lavet om til et 6 etagers Shopping Center. Det er en fantastisk bygning. Allerede, da jeg stod ude foran den imponerende oplyste arena, fornemmede jeg lugten af dyreekskrementer, de mange stalde og slagterhallen, som engang hørte hjemme i den flotte arena.

Nu var der ikke længe til, at sløret blev løftet for den nye Seat Ibiza.

Et stort skridt fremad i selskabets fornyelse af porteføljen” fortalte Luca de Meo, som er ”Chairman of the Executive Committee of SEAT”. Og det var det!
Endnu engang må jeg sige, at SEAT imponerer. Der stod den! Funklende rød og blinkede til os med sine meget karismatiske forlygte øjne. En charmerende lille sag. Ingen tvivl om, at bl.a VW Polo, Ford Fiesta og Opel Corsa har fået kamp til stregen.
Den nye Ibiza er blevet større og endnu mere rummelig end den gamle. Bagagerummet er blevet udvidet og der er kommet mere plads på bagsædet.
Den første SEAT Ibiza, som er blevet SEAT’s ikon, blev introduceret første gang i 1984. Den nye Ibiza er den 5 generation af slagsen, og man har denne gang lagt vægt på et ungt og friskt udseende med flotte proportioner og en stærk karakter.
En charmerende lille sag, som er rummelig indeni og stor udenpå.

Vi sluttede aftenen af med et glas rødvin og Tapas i ægte spansk stil på toppen af Las Arenas med udsigt udover Plaza de Espana og resten af Barcelona.

Det kan godt være, at SEAT ikke er et af de største bilmærker i Danmark, men tilgengæld er de et af Europas hurtigst voksende bilmærker. Det tror jeg, vi kommer til mærke mere til i fremtiden.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

1/9 lanceres FEMALE DRIVERS CLUB – landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

mobillogoer-popup

Glæd dig! 1. sept. lanceres

FEMALE DRIVERS CLUB!

Landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op allerede i dag – så holder jeg dig løbende opdateret.