Den nye Hyundai i10 – biltest

Den nye Hyundai i10 En lille bil – et stort udtryk Den nye Hyundai i10 med sit friske og ekspressive design samt et udvalg af advanceret teknologi, gør i10 til en smart følgesvend. i10 giver dig den stil og fleksibilitet, du har brug for i en travl hverdag. Fakta om testbilen Bilen vi tester er […]

Nissan Juke Biltest

Nissan JUKE  Nissan Juke har redesignet sig selv. Teknik Motor: 3 cylindret benzinmotor på 1.0 liter Ydelse: 117 hk ved 5.250 omdr./min Max. moment: 180 Nm ved 1.750-4.000 omdr./min Gearkasse: 7 trins aut. dobbbeltkoblings gearkasse Brændstofforbrug: 15,6 km/l. ved blandet kørsel (WLTP) CO2: 145 g/km Tophastighed: 180 km/t. Acc. 0-100 km/t.: 11,1 sek. Køreklar vægt […]

Mercedes-Benz Marco Polo front og med løftet tag

Mercedes-Benz Marco Polo – Biltest

Kvindernes Bilmagasin har været en tur på Falster i autocamperen Marco Polo fra Mercedes-Benz. Det var et par dage fri som fuglen, men også med logistik på højt plan.  Frihed og Marco Polo Når man hører navnet Marco Polo, tænker man straks på den opdagelsesrejsende, der i 1200-tallet rejste ud på en årelang færd. Han […]

Opel Astra Sports Tourer biltest

Associerer du også Opel og særligt Astra med et konservativt ydre og tysk kedelighed? Så var vi to. Opel har aldrig sagt mig ret meget, men det var lige præcis indtil 2017 da jeg prøvekørte en Opel Astra Sports Tourer der endte med et lykkeligt ejerskab. Opel Astra Sports Tourer er nemlig tysk kvalitet, velkørende […]

Den nye Audi A4 – 3 grunde til at jeg ikke glemmer denne testkørsel.

Jeg har testkørt Audi’s nye A4 Avant i en uge og jeg må erkende, det er en af de lækreste biler jeg har testet i 2019! Lad mig være helt ærlig og tilstå: Audi har aldrig rigtigt tiltrukket mig. For mig var/er Audi et mainstream mærke. Særligt Audi A4 ser jeg alle vegne nu til […]

Nissan X-TRAIL – Den store familiebil med syv sæder

Vi har testet den komfortable og robuste Nissan X-TRAIL, som er en tand større end den populære QASHQAI. Her sidder du lige en kende højere oppe, har mere plads og to ekstra sæder at gøre godt med. Hele syv sæder i Nissan X-TRAIL Alle sæder kan justeres og lægges ned, og der er utallige kombinationer […]

Graviditetssele: Beskyt dit ufødte barn i trafikken

Vi køber ind af babyudstyr, autostole, bæreseler, klapvogne, barnevogne – til når barnet er født. Men hvad med at passe på babyen allerede når den ligger inde i maven? Jeg kendte ikke selv til graviditetsselen, men blev præsenteret for den, første gang jeg var gravid. Graviditetssele: Som bilnørd tænker jeg meget på sikkerheden Dengang jeg var gravid […]

Renault Espace set fra siden.

Biltest: Renault Espace rummelig til hele familien.

Renault Espace var en anderledes testkørsel end jeg lige plejer. Den næsten 5meter lange MPV, med et passagerantal på op til 7 personer, en miljøoptimeret 2,0 dieselmotor kombineret med 200hk var behageligt og øjenåbnende. Og så har Renault Espace den underligste indretningsfeature jeg nogensinde har set. Vi har testet Renault Espace og dens mange muligheder […]