Opel Astra Sports Tourer biltest

Associerer du også Opel og særligt Astra med et konservativt ydre og tysk kedelighed? Så var vi to. Opel har aldrig sagt mig ret meget, men det var lige præcis indtil 2017 da jeg prøvekørte en Opel Astra Sports Tourer der endte med et lykkeligt ejerskab. Opel Astra Sports Tourer er nemlig tysk kvalitet, velkørende […]

Den nye Audi A4 – 3 grunde til at jeg ikke glemmer denne testkørsel.

Jeg har testkørt Audi’s nye A4 Avant i en uge og jeg må erkende, det er en af de lækreste biler jeg har testet i 2019! Lad mig være helt ærlig og tilstå: Audi har aldrig rigtigt tiltrukket mig. For mig var/er Audi et mainstream mærke. Særligt Audi A4 ser jeg alle vegne nu til […]

Nissan X-TRAIL – Den store familiebil med syv sæder

Vi har testet den komfortable og robuste Nissan X-TRAIL, som er en tand større end den populære QASHQAI. Her sidder du lige en kende højere oppe, har mere plads og to ekstra sæder at gøre godt med. Hele syv sæder i Nissan X-TRAIL Alle sæder kan justeres og lægges ned, og der er utallige kombinationer […]

Graviditetssele: Beskyt dit ufødte barn i trafikken

Vi køber ind af babyudstyr, autostole, bæreseler, klapvogne, barnevogne – til når barnet er født. Men hvad med at passe på babyen allerede når den ligger inde i maven? Jeg kendte ikke selv til graviditetsselen, men blev præsenteret for den, første gang jeg var gravid. Graviditetssele: Som bilnørd tænker jeg meget på sikkerheden Dengang jeg var gravid […]

Renault Espace set fra siden.

Biltest: Renault Espace rummelig til hele familien.

Renault Espace var en anderledes testkørsel end jeg lige plejer. Den næsten 5meter lange MPV, med et passagerantal på op til 7 personer, en miljøoptimeret 2,0 dieselmotor kombineret med 200hk var behageligt og øjenåbnende. Og så har Renault Espace den underligste indretningsfeature jeg nogensinde har set. Vi har testet Renault Espace og dens mange muligheder […]

Nyt sikkerhedsbælte sløjfer den traditionelle selepude

Er du også træt af at bokse frem og tilbage med selepuden fra svigermors bil, til taxa, til delebil og legekammeratens bil? Nu lanceres Smart Kid Belt, som er en ny innovativ seleløsning til børn i bilen og som afløser den velkendte selepude. Smart Kid Belt lancerede i 2017 en ny og innovativ seleløsning til […]

C5 Aircross – fransk SUV spækket med udstyr

Jeg har testet den helt nye C5 Aircross i den lækre metallak blå Tijuca for Kvindernes Bilmagasin. Det franske bilmærke som i år fejrer 100-års jubilæum er meget populært og har med sine favorable privatleasingpriser og seneste kampagner formået at få ekstra mange biler ud at køre på de danske veje. SportsmodelSportline-versionen har en 1,5 […]

Ferietid i VW California Campingbus

Kvindernes Bilmagasin har testet Volkswagen´s campingbus, og jeg havde mulighed for at køre på en lille tur til Ulslev Strandcamping på Falster sammen med min mand. Vi var meget spændte på, hvordan det fungerede med at skulle tilbringe både dag og nat i bussen. Bus er dog nok et lidt for stort ord til sådan […]