Brand Manager for MINI søges til Bayern AutoGroup Aarhus

Har du lyst til at blive en del af et moderne og eksklusivt bilhus, hvor dit solide salgsgen og ambitionsniveau vil blive bragt i spil? Brænder du for at sælge drømme til kunderne,  så er denne stilling som MINI Brand Manager noget for dig.

MINI Logo

Dengang jeg arbejdede i bilbranchen, kneb jeg mig selv i armen hver morgen, jeg stod ud af sengen. Det, at kunne få lov til at arbejde i et shovroom fyldt med lækre nye biler, glade kunder og inspirerende kollegaer var en drøm. Det bedste var, når jeg viste bilerne frem til kunder, og fandt lige præcis dén helt rigtige model, farve og udstyr til kunden. Den glæde der var, når kunden kørte afsted i sin bil. Det gjorde mig stolt! Lige præcis dén følelse vil jeg ønske ,jeg kunne give videre… Og det kan jeg nu, med denne fantastiske stilling..

Bayern AutoGroup i Århus søger en Brand Manager til MINI. Her får du muligheden for at få en rådgivende salgsrolle, der bygger på relationer med kunderne. Din opgave bliver at sætte dig ind i kundernes behov og sikre dig, at de altid føler sig godt serviceret. Du skal være med til at sætte retningen for salget af nye såvel som brugte MINI’er i vores forretning.

Lyder det som noget for dig?

Finder du jobbet interessant, ser MINI frem til at modtage din ansøgning. De vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse primo januar 2022.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Salgschef Rasmus Huus på mail rashuu@bag.dk eller på telefon 20 94 94 80.

Så læs mere om jobbet her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.