Danmarkspremiere: Ny Citroën Berlingo

Der hersker vist ingen tvivl om, at en Citroën Berlingo altid har vundet prisen for Danmarks mest praktiske familiebil. Nu er den her igen i en hel ny model – skarpere end nogensinde før.

Citroën Berlingo

Historien startede, som et bedre H.C. Andersen eventyr, i 1996 da Citroën for første gang introducerede den første Berlingo. Der er løbet meget vand igennem åen siden og meget er sket i bilindustrien. Den grimme ælling er blevet til en svane. Det samme er tilfældet med Berlingoens udvikling.

Den er fuldstændigt opgraderet og opdateret med alt det udstyr, som forventes i en moderne familiebil, og med den kortere og højere front nu også pakket ind i et markant mere maskulint og dynamisk udseende. Men én ting er fortsat ved det gamle. Berlingo er elsket af dens ejere – og solgt i over 3.3 millioner eksemplarer verden over, så siger det ikke så lidt.

Den har altid været en model, der har turde give kunderne, hvad de efterspørger i praktik, komfort og funktionalitet. En model, der har været benchmark i segmentet og været en uundværlig livspartner i mange familiers hverdag samt løst et utal af logistiske udfordringer.

Der er 3 individuelle sæder på 2 sæderække


Den nye Berlingo har ingen intentioner om at lade den stolte arv gå til spilde eller ej følge i de store fodspor. Men derimod igen på bedste Citroën-vis samt på sin egen moderne og eventyrlige måde – inspireret af nutidens trends og behov – dominere dette segment.

Læs også: Citroën C3 – En “feel good oplevelse”

Danmarkspremieren for personbilsversionen af denne nye Berlingo er altså en uhyre vigtig begivenhed for Citroën. Det er en model, der vil være det perfekte køb for familier, der ønsker det perfekte køretøj til en aktiv livsstil, hvor køretøjet skal give frihed og plads til fællesskab, og hvor rummelighed, optimisme og komfort i alle former samt menneskelige værdier er i højsædet.

Den nye Berlingo fås med et utal af smarte, brugbare løsninger som fx de 3 individuelle sæder på 2 sæderække, der ikke bare giver mulighed for 3 barnesæder men kombineret med et helt sammenfoldeligt passagersæde, så giver det mulighed for at transportere genstande helt op til 2,70 m. og 3500 l. bagage i M-versionen.

Et helt sammenfoldeligt passagersæde

En kæmpe fordel, når familien skal en tur i IKEA, ud med surf-udstyret, eller hvad den aktive familie nu har brug for at bruge den alsidige bil til, der i øvrigt findes med både 5 og 7 sæder.

Berlingoen fåes både i en 5- og 7-personers udgave
Den nye Berlingo har mange smarte opbevaringsløsninger

Den nye Berlingo er altså den perfekte bil til eventyr, uanset om det skal læses som godnathistorie for de mindste inde i bilen eller skal opleves på stranden med surf-udstyret, eller det skabes gennem et nyt hjem.

De danske Citroën forhandlere åbner dørene og byder velkommen til premieren på den nye Berlingo med Åbent Hus i weekenden den 17-18. november til priser, der starter fra 184.990,- for den veludstyrede variant, som Citroën kalder Street, der bl.a. inkluderer bluetooth, aircondition, justerbart førersæde, varme i forsæder, Fartpilot, Multifunktionsrat i læder, men også sikkerhedsudstyr som Active Safety Brake, Lane Assist, Manuel håndbremse, Hill Assist og selvfølgelig et utal af opbevaringsrum.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *