Geneve Motorshow: Se de spændende nyheder

Årets Geneve Motorshow er netop veloverstået. Kvindernes Bilmagasin var med på den internationale messe, som helt klart bar præg af, at elbilerne for alvor er på vej. Vi har samlet alle de spændende nyheder.

Geneve motorshow
Renault Twizy – 100% el-bybil

SEAT Elborn
SEAT Elborn er SEATs aller første 100% eldrevne bil. Denne konceptbil sætter en tyk streg under SEATs fokus på fortsat at levere bæredygtig mobilitet i en verden under konstant forandring
Den komplet eldrevne bil er udstyret med topmoderne selvkørende funktioner og opkoblingsteknologier, der gør køreoplevelsen endnu bedre
Batteriet kan genoplades på kun 37 min., så bilen igen kan tilbagelægge sin maksimale rækkevidde på op til 420 km.

SEATS nye 100% eldrevne bil – el-Born

Skoda Kamiq
KAMIQ er ŠKODAs første crossover. Med stærkt SUV-design, nye assistentsystemer og masser af plads er KAMIQ skabt til en aktiv livsstil. KAMIQ forventes at få danmarkspremiere i starten af 2020. Kamiq overrasker virkelig med pladsen på bagsædet. I og med at der er så højt til loftet i bilen, så føles det som om, der er masser af plads. Perfekt til hele familien. Glæd jer!

Ny Crossover fra Skoda – Kamiq

Porsche 911
Helt ny Porsche 911 indtog scenen. Den vil i fremtiden sætte standarden for eksklusiv sportslighed. Det umiskendelige Porsche design-dna forpligter – et markant muskuløst look og et helt nyt interiør, som præges af et 10,9″ stort display med touchscreen, gør den nye 911’er både tidløs og moderne. Intelligente betjenings- og undervognselementer samt innovative assistentsystemer bygger bro mellem den klassiske hækmotorsportsvogn med overlegen, kompromisløs dynamik og kravene i den digitale verden.

Mercedes-Benz EQC
EQC er Mercedes-Benz nye 100% eldrevne model-serie. Selvom at det er et par år siden, vi første gang hørte om produktet, så var det helt klart Mercedes EQC, der prydede standen i Geneve. Mercedes EQC har en rækkevidde på op til 450 km og lander i Danmark til sommer.

Mercedes-Benz EQC – Mercedes nye 100% eldrevne bilprogram

Audi e-tron
På dette års Genéve biludstilling præsenterede Audi en forløber for endnu en rent eldrevet bil: Audi Q4 e-tron concept, der er en kompakt SUV med tydeligt slægtskab til Audi e-tron-familien. Den serieproducerede version af Audi Q4 e-tron concept præsenteres i slutningen af 2020.
To elmotorer leverer en ydelse på 306 hk i Q4 e-tron concept. I konceptbilen – som det er typisk for Audi – overføres ydelsen fra drivlinjen til vejbanen med quattro firehjulstræk. Takket være et optimalt vejgreb klarer den 0 til 100 km/t på kun 6,3 sek., og tophastigheden er elektronisk begrænset til 180 km/t. Batteriet har en rækkevidde på over 450 km, hvilket sætter nye standarder i klassen.


Audi e-tron – Audis nye 100% eldrevne bilprogram

ŠKODA Vision iV
VISION iV viste designelementer på ŠKODAs kommende elbiler. F.eks. er sidespejlene erstattet af kameraer. Konceptbilen er en femdørs crossover-coupé, som er bygget på den nye MEB-platform, der er særligt udviklet til elbiler. To elektriske motorer og et batteri, der giver en rækkevidde på op til 500 km, er placeret i bunden af bilen, så der er masser af plads i kabinen.

IMAGINE by KIA
KIA løftede sløret for mærkets nye komplet eldrevne konceptbil ”Imagine by KIA”. En smuk, futurisk og meget overvælgende bil.
“Bildesign handler om at fange hjertet og få det til at slå lidt hurtigere og lidt længere. Vi ser ingen grund til, at det skulle være anderledes, bare fordi bilen er eldrevet”, udtaler Gregory Guillaume, som er Vice President of Design hos KIA Motors Europe. Med en kombination af elementer fra en muskuløs SUV, en elegant og atletisk familiesedan og en alsidig og rummelig crossover er ”Imagine by KIA” bevidst designet til ikke at kunne placeres i en af branchens definerede bilkategorier.

IMAGINE by KIA – ny 100% el-koneptbil fra KIA

Citroen
Citroen præsenterede sit bud på en bybil, og sigter mod at gøre den tilgængelig for alle.
Citroën AmiOne Concept er visionen om frihed i byen #LibertyElectriCityMobility ! Den kombinerer alle fordelene ved at være 100% elektrisk med et frækt, farverigt design og stor brugervenlighed – samtidig med, at den er komfortabel og praktisk. Den kræver ikke kørekort og kan dermed opfylde alle typer “à la carte” anvendelse – lige fra bildeling til billeje. Den kører op til 45 km/t uden at udlede CO2. Den har en aktionsradius på 100 km, så der er mulighed for mange små byture. Ami One Concept oplades let på 2 timer via et ladekabel tilsluttet en offentlig ladestander eller en Wall Box.

Citroens nye el-bybil som ikke kræver kørekort

Peugoet 208
PEUGEOT lancerer en ny signatur: MOTION & e-MOTION. Det sker for at markere en milepæl i mærkets historie og overgangen til en elektrificering af alle modeller fra 2019. PEUGEOT havde verdenspremiere på en helt ny 208, der i den grad skiller sig ud fra mængden. Den nye 208 fås fra start med tre forskellige drivmidler: El, benzin eller diesel – og det er første gang, at mærket introducerer én model, der giver samme design, komfort og assistentsystemer, uanset om drivlinjen er elektrisk eller en konventionel brændstofmotor. Peugeot’s mission har været, at selvom man vælger at køre elbil, behøver man ikke køre i en bil som skiller sig ud designmæssigt fra andre. Så Peugeots elbiler er designet på ligefod med de konventionelle biler.

Peugeots nye elektriske 208´er

VW ID. Buggy
Designerne har ladet sig inspirere af 1970’ernes legendariske beachbuggies, der var baseret på chassiset fra en Boble. Nu bringer Volkswagen beachbuggyen ind i fremtiden med ID BUGGY konceptbilen – både designmæssigt og teknisk. Den er naturligvis bygget på MEB-platformen og har en rækkevidde på 250 km. Hvor du i fortidens beachbuggy fandt en spruttende boxermotor, finder du i ID. BUGGY en lydløs elmotor ydende 204 hk, hvilket er nok til nå 100 km/t på 7,2 sekunder og topfart på 160 km/t. Bilen trækker på bagakslen, men det ville være muligt at udstyre forakslen med en elmotor og få firehjulstræk.

Sommersæsonen kan trygt gåes i møde med denne nye ID Buggy fra VolkswagenSkriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

1/9 lanceres FEMALE DRIVERS CLUB – landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

mobillogoer-popup

Glæd dig! 1. sept. lanceres

FEMALE DRIVERS CLUB!

Landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op allerede i dag – så holder jeg dig løbende opdateret.