Sådan gør du bilen vinterklar

Vinterkulden er over os og det samme er frosten om morgenen.  
I denne video får du masser af tips og tricks til at gøre bilen vinterklar. Du skal bl.a se hvordan du af-iser din bil på mindre en 2  minutter.

Benedicte Engel (Stifter af Kvindernes Bilmagasin) giver dig 6 nemme tips til hvordan du gør bilen klar:

  1. Bilen skal have vinterdæk på! Tjek efter det lille isflage mærke, så ved du at dækkene du kigger efter er vinterdæk. Tjek at dækket har nok mønster: Slidgrænsen er 1,6 mm, men for bedst sikkerhed anbefales at der ikke er mindre end 2 mm tilbage af mønsteret på dækket.
  2. Pak sommerdækkene væk! (Læs også: Hvorfor du IKKE skal køre med vinterdæk om sommeren)
  3. Afis bilen ved hjælp af en isskraber & en ru børste.
  4. Køb en De-icer til at tage det sidste is af ruden
  5. Put sprinklervæske til vinterbrug ( -18 grader) på bilen. Åben kølerhjelmen og find det blå-låg med ikon, som indikere at det er beholderen for sprinklervæske, og fyld bare godt op.
  6. Smør silikone listerne i dørene. Kulde er hårdt mod listerne, og de kan blive utætte. For at de skal holde tæt er det en god ide at smøre dem,

Videoen er lavet i samarbejde med Biltema Danmark

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

Female Drivers Club er et upolitisk kvindeligt erhvervsnetværk med oplevelser indenfor high-end livsstilsprodukter og luksusbiler, kompetenceudviklende foredrag, diversitet samt miljø og bæredygtighed som omdrejningspunkt. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er et upolitisk kvindeligt erhvervsnetværk med oplevelser indenfor high-end livsstilsprodukter og luksusbiler, kompetenceudviklende foredrag, diversitet samt miljø og bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Skriv dig op i dag, så opdaterer vi dig med endelig lanceringsdato.