Jobopslag: Brand-ansvarlig til Fiat forhandler

Brand-ansvarlig søges til Fiat forhandler!

Fiat forhandler

Der var engang en Fiat forhandler på Vestegnen.. eller nej eventyret er jo i fuld gang!

Der ligger et bilhus på Vestegnen, som ønsker at styrke deres salgsafdeling med en ny kollega. Den snarrådige læser kunne nu tænke, hvorfor nu det midt i Covid-19, hvor alle siger, at der ikke sker det store i detailhandlen? Jo, som i alle lykkelige eventyr ser vi lyst på fremtiden, og hvis du har samme livsfilosofi, så gør os en tjeneste ved at læse resten.

I vores eventyr har vi med en lille primadonna at gøre. Hun har for mange, mange år tilbage trådt de første spæde skridt. Det første eventyr var skabt og sluttede flere årtier efter.. eller nej der skrives stadig på det første eventyr.

Men det blev ikke kun til det første eventyr. Der kom også et andet eventyr. Primadonnaen blev genskabt i nyere tid – nærmere betegnet i 2007. Dette andet eventyr bliver der som ved det første eventyr stadig skrevet på. Dog med aftagende effekt.

Til vores store glæde så skal det tredje eventyr om primadonnaen også skrives, og eventyret starter nu. Vil du være en del af vores nye eventyr, som breder sig til et internationalt eventyr? Vil du være med til at skrive bilhistorie?

Hvis du vil, så skal du søge stillingen som salgsrådgiver og mærkeansvarlig for FIAT.

Tilbage til eventyret om primadonnaen.. i dagligt tale FIAT 500..

Den første FIAT 500 rullede ud af fabrikken i 1957, og bilen udviklede sig til at blive et ikon. I 2007 relancerede FIAT den ikoniske FIAT 500, og nu er bilen ikke blot ikonisk. Den er også et stilikon, og det slutter ikke her.

FIAT står lige foran, at skulle introducere den nye FIAT 500e. En 100% el-bil, der skal være starten på det tredje eventyr om ”primadonnaen”. Eventyret begynder nu.. Det nye eventyr skal løfte hele FIAT brandet til nye højder og med en afsmittende effekt på hele modelprogrammet, og det er her, at DU kommer ind i eventyret. Du skal være ansvarlig for FIAT i vores salgsafdeling.

Til stillingen hører et salgsbudget, hvor det skal forventes, at du også sælger KIA biler, da disse står for ca. 80% af vores salg. Udover det, forventer vi, at du kan svare ja til følgende:

  • Du har salgstalent
  • Du er proaktiv i dit salgsarbejde
  • Du er knivskarp til at følge op på kundeemner
  • Du er hjælpsom og går gerne et ekstra skridt for både kunden og dine kollegaer
  • Du er ærlig
  • Du er en dygtig købmand, der har øje for en god handel
  • Du er vant til at sælge tillægsydelser, såsom finansiering mv. (hvis du har brancheerfaring)
  • Du er vant til at bruge værktøjer som CRM-system, Microsoft Office mv., og gerne Bilinfo, Autodesktop oa. (hvis du har brancheerfaring)
  • Du er relationsorienteret, og er vant til at skabe og bibeholde relationer
  • Du kan håndtere løbende ad-hoc opgave

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og læse, hvorfor vi netop skal vælge dig som vores næste kollega, som skal være med til at skrive vores eventyr.

Kærlig hilsen
Car Special

Hvis du vil være en del af eventyret og samtidigt blive kollega hos Car Special, så send din ansøgning til job@kvindernesbilmagasin.dk vedhæftet CV, vellignende foto og evt. andre bilag.
Så vil du høre fra Car Special hurtigst muligt.

Om Car Special A/S

Car Special blev opstartet i 1987 af Michael Skou – først som specialværksted med opbygning & renovering af specialbiler, deraf navnet Car Special. 

Siden har firmaet udviklet sig med salg af både nye og brugte biler, og i 1998 blev vi autoriseret KIA-forhandler og i 2019 autoriseret FIAT forhandler. I dag er Car Special landets største autoriserede KIA-forhandler samt relativ nystartet FIAT forhandler med 30 dedikerede medarbejdere, som alle glæder sig til at møde deres nye kollega.

Se andre jobopslag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *