Jobsøgende: Marija Müller

Marija er vaskeægte bilpassionista. Hun beskriver sin kærlighed til biler således: “Født med biler i blodet.
Med god erfaring i baggagen er Marija Müller nu jobsøgende efter nye, spændende muligheder.

Matchbox biler i den lille røde træ-dukkevogn. Dukkerne ud og ind med bilerne. Et af mine første ord skabte en kende forvirring hos min mor. Jeg sad i barnevognen og pegede ud på bilerne, der kørte forbi på Strandvejen, mens jeg med fryd i den spæde barnestemme hvinede ‘ofuckin’. 

jobsøgende marija müller

Jobsøgende Marija fortæller om sin passion for biler

Dette var jo før alle sagde fuck. Mine forældre fandt ud af, at det var hver gang, jeg så en Bobbel komme kørende – jeg forsøgte blot at sige Volkswagen.

Min mor er fra Skotland og mit første sprog var engelsk. I mine yngre år tilbragte jeg meget tid i USA. Her oplevede jeg en kundeservice på et helt andet niveau end hjemme i Danmark. Min passion for biler gjorde, at jeg til tider besøgte bilhuse. Der var stor forskel på den velkomst, jeg modtog fra forretning til forretning.

Flere steder kunne jeg gå rundt i et showroom uden kontakt til nogen ansatte. Jeg oplevede sælgerne skuede hunden på hårene. De kiggede i deres magiske sælger-glaskugler og besluttede, at jeg umuligt kunne være en potentiel køber. I min verden er alle besøgende potentielle købere og anmeldere af forretningen.

Det kan godt være, den besøgende ikke umiddelbart er i markedet efter en ny bil lige nu, men en varm velkomst og en ægte interesse i butikkens besøgende planter et frø, der har mulighed for at spire og med tid vokse til et stort træ. Det minder mig om Julia Roberts i filmen Pretty Woman – big mistake, big, huge! Min rejse indenfor kundetilfredshed begyndte stille og roligt at tage afsæt.

Kundetilfredshed begynder med tilfredse medarbejdere, der arbejder sammen som et team for at opnå fælles mål.  Alle touch-points kunden har med en forretning afgør i sidste ende, hvilken følelse kunden står tilbage med efter en afsluttet kunderejse. Netop derfor er Marija jobsøgende indenfor bilbranchen.

Læs også: Jobopslag – Brandansvarlig til Fiat forhandler

Tidl. Salgs- og marketingkorrdinator hos British MotorGroup København

Marija brænder for den gode kundeoplevelse og service generelt. Gennem mange års erfaring med at planlægge og koordinere har hun erhvervet en stor viden om kunders behov og de processer, der fører til de begejstrede af slagsen. Hendes naturlige passion for at levere den bedst tænkelige serviceoplevelse, koblet med hendes indsigter, gør at Marija hurtigt vil kunne finde sig tilrette i rollen som effektiv medarbejder i bilbranchen.

Marija fortsætter: “Som tidligere salgs- og marketingkoordinator samt receptionist hos British MotorGroup København, forhandler af Jaguar og Land Rover, arbejdede jeg tæt med direktøren, sælgerne og eftermarkedet omkring bedst mulige præsentation af vores hus, produkter og services. Glæden ved at være en del af et hold, der har til opgave at give kunderne en professionel og personlig behandling, når de er i kontakt med huset, er lige mig. Min stil er imødekommende og jeg har et smittende godt humør.  

Jeg sætter pris på et godt arbejdsmiljø, hvor alle er passionerede omkring deres job og prioriterer et godt samarbejde. Den gode energi på arbejdspladsen skaber tryghed hos kunderne, hvormed kundetilfredsheden højnes. Jeg har øje for detaljen og danner hurtigt et overblik over en given situation. 

Mine kompetencer og mit fokus på kvalitet afspejles ydermere i det skrevne ord, da jeg er uddannet skolelærer. Som person er jeg præget af et loyalt engagement og stræber efter at overholde standarder og levere en høj kvalitet i mit arbejde. Jeg besidder et kæmpe kundeservice-gen, er stabil og arbejder godt selvstændigt, men er på samme tid en holdspiller, der vægter det gode sammenhold på arbejdspladsen. Som jobsøgende er jeg åben overfor alle jobmuligheder indenfor bilbranchen, men en kombination at service, salg og marketing vil være fantastisk.

Hvis du synes, at Marija Müller lyder som en spændende kandidat til din forretning, så kontakt hende direkte på:

Phone: +45 2113 0113
E-mail: marijamuller@mail.com

Læs om andre inspirerende kvinder

1 kommentar til “Jobsøgende: Marija Müller”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *