Spændende karrieremulighed hos det nye elektriske bilmærke POLESTAR Danmark

PR- og Kommunikationschef søges til det nye elektriske bilmærke POLESTAR Danmark

Det nye elbilsmærke POLESTAR er så småt ved at gøre sit indtog i Danmark. For at gøre lanceringen så vellykket som muligt, udvides forretningsfunktionen i Danmark og derfor søges der der nu en PR- og Kommunikationschef.

Er du klar til den elektriske rejse?

Polestar er det uafhængige elektriske bilmærke grundlagt af Volvo Cars og Geely Holding. Polestar fungerer som en start-up, men er et dynamisk, spændende og hurtigt voksende brand. Polestars to første produkter – den elektriske ydeevnehybrid Polestar 1 og den elektriske ydeevne fastback Polestar 2 – er blevet anerkendt af både verdenspresse og kunder for at være fremragende køretøjer. De markedsføres i øjeblikket på ti globale markeder i Kina, Europa og Nordamerika. Dette inkluderer Danmark, hvor en ny Polestar-organisation vil blive oprettet. PR-chefen (Danmark) rapporterer til og støtter den lokale administrerende direktør suppleret med indirekte rapportering til Polestars globale PR- og kommunikationsteam.

Ønsker du at læse mere? Og måske søge den spændende stilling, så kan du læse mere her.

Psst!! Hvis du sender din ansøgning til job@kvindernesbilmagasin.dk, så vil vi gøre vores for at hjælpe dig forrest i køen! Læs om andre jobs i bilbranchen.
polestar Danmark

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

1/9 lanceres FEMALE DRIVERS CLUB – landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

mobillogoer-popup

Glæd dig! 1. sept. lanceres

FEMALE DRIVERS CLUB!

Landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op allerede i dag – så holder jeg dig løbende opdateret.