Spændende karrieremulighed hos det nye elektriske bilmærke POLESTAR Danmark

PR- og Kommunikationschef søges til det nye elektriske bilmærke POLESTAR Danmark

Det nye elbilsmærke POLESTAR er så småt ved at gøre sit indtog i Danmark. For at gøre lanceringen så vellykket som muligt, udvides forretningsfunktionen i Danmark og derfor søges der der nu en PR- og Kommunikationschef.

Er du klar til den elektriske rejse?

Polestar er det uafhængige elektriske bilmærke grundlagt af Volvo Cars og Geely Holding. Polestar fungerer som en start-up, men er et dynamisk, spændende og hurtigt voksende brand. Polestars to første produkter – den elektriske ydeevnehybrid Polestar 1 og den elektriske ydeevne fastback Polestar 2 – er blevet anerkendt af både verdenspresse og kunder for at være fremragende køretøjer. De markedsføres i øjeblikket på ti globale markeder i Kina, Europa og Nordamerika. Dette inkluderer Danmark, hvor en ny Polestar-organisation vil blive oprettet. PR-chefen (Danmark) rapporterer til og støtter den lokale administrerende direktør suppleret med indirekte rapportering til Polestars globale PR- og kommunikationsteam.

Ønsker du at læse mere? Og måske søge den spændende stilling, så kan du læse mere her.

Psst!! Hvis du sender din ansøgning til job@kvindernesbilmagasin.dk, så vil vi gøre vores for at hjælpe dig forrest i køen! Læs om andre jobs i bilbranchen.
polestar Danmark

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *