Klub KBM

Bliv medlem af Klub KBM

- det koster kun din email

Meld dig ind i vores fordels- og forkælelses klub. Du får bl.a tilbud på lækre weekend getaway, rabat på Starbucks kaffe og early bird invitationer til vores spændende events.

Bliv en del af vores lukkede community. Et fortroligt mødested, hvor du kan møde ligesindede kvinder og få svar på spørgsmål om din bil.
Læs mere om kvinderne bag sitet.

Vi har samlet en række fordele og sørget for, at du sparer penge i dit daglige bilbudget.

Velkommen til Klub KBM!

Plakat kbm

Bliv medlem af Klub KBMKlub KBM samarbejde

Dine fordele:

KBM logo

Early bird invitationer til alle events

Som klubmedlem modtager du som den aller første invitationer til alle vores events. Det kan være livstilsevents hos bilforhandlerne, Kvinde-kend-din-bil arrangementer, billanceringer eller brancherelaterede arrangementer. Så – stay tuned! Vi glæder os til at se dig derude!

Starbucks

Starbucks Kaffe kr. 15,-

Forsød køreturen på vej til arbejde med en kop dejlig varm kaffe fra Starbucks kaffe. På alle Q8’s tankstationer i Danmark kan du køre ind og tanke en Starbucks Kaffe til kr. 15,- for en Tall. (Normal pris kr. 33,-)

15% på bilvask, 10% på kioskvarer og 10 øre i RABAT på brændstof

Hav samvittigheden i orden og forkæl dig selv og din bil med en bilvask. På alle Q8 Tank stationer som tilbyder bilvask får du 15% rabat. Desuden får du 10% rabat på kioskvarer og 10 øre i rabat på brændstof (på pumpeprisen)

’Drop-in’ besøg på værksted og hjulskifte til kr. 249,-

Din Bilpartner er en landsdækkende værkstedskæde, der tilbyder et ’drop-in’ besøg, som en eksklusiv serviceydelse til Kvindernes Bilmagasins Klub-medlemmer.

Hvis du oplever et pludseligt opstået problem med din bil og er i tvivl om, hvorvidt du er i stand til at køre videre, har du nu mulighed for at ’droppe-in’ forbi et af Din Bilpartners mere end 130 værksteder, der er fordelt over hele landet. Her laver mekanikeren et tjek og derefter aftales det videre forløb. Din Bilpartner ser det som deres fornemste opgave at hjælpe dig hurtigt videre.

Desuden tilbyder Din Bilpartner hjulskifte (sommer/vinter) til en fast pris á kr. 249,-

10% RABAT på Bilplejeprodukter hos CareCareFreaks

Elsker du en ren bil ligeså meget som os, og ønsker du at gøre brug af branchens mest anerkendte bilplejeprodukter? CarCareFreaks er branchens mest kræsne bilpleje-eksperter og de går ikke på kompromis med kvaliteten.

Som Klub KBM medlem får du 10% rabat på shoppen. (Med undtagelse af produktpakker og tilbudsvarer) 

Læs mere om CarCarefreaks her

Danish Hotel logo

Årstidsbestemte tilbud på kroophold, hotel ophold og slotsophold hos Small Danish Hotels.

Forkæl dig selv med en weekend-get-away med veninden på et lækkert spaophold, eller nyd et lækkert kroophold eller udforsk en ny storby du aldrig har oplevet før? Som Klub KBM medlem modtager du årstidsbestemte tilbud på kroophold, hotelophold og slotsophold hos Small Danish Hotels. Vælg mellem alt fra spaophold og gastromnomiophold til citrybreak og ophold med fokus på kultur. 

Small Danish Hotels er Klub KBM’s guide til skønne ophold i hele landet. 

Læs mere om tilbudet og Small Danish Hotels her.

Årstidsbestemte tilbud og rabatter

Gør hverdagen nemmere med gode tilbud fra Carglass på bla. vinduesviskere, glasrens og sprinklervæske.