Klub KBM

Bliv medlem af Klub KBM

- det koster kun din email

Meld dig ind i vores fordels- og forkælelses klub. Du får bl.a tilbud på lækre weekend getaway, rabat på Starbucks kaffe og early bird invitationer til vores spændende events.

Bliv en del af vores lukkede community. Et fortroligt mødested, hvor du kan møde ligesindede kvinder og få svar på spørgsmål om din bil.
Læs mere om kvinderne bag sitet.

Vi har samlet en række fordele og sørget for, at du sparer penge i dit daglige bilbudget.

Velkommen til Klub KBM!

Plakat kbm

Bliv medlem af Klub KBM

Fornavn
Felt kræves!
Felt kræves!
Efternavn
Felt kræves!
Felt kræves!
E-mail
Felt kræves!
Felt kræves!
Klub KBM samarbejde

Dine fordele:

KBM logo

Early bird invitationer til alle events

Som klubmedlem modtager du som den aller første invitationer til alle vores events. Det kan være livstilsevents hos bilforhandlerne, Kvinde-kend-din-bil arrangementer, billanceringer eller brancherelaterede arrangementer. Så – stay tuned! Vi glæder os til at se dig derude!

Starbucks

Starbucks Kaffe kr. 15,-

Forsød køreturen på vej til arbejde med en kop dejlig varm kaffe fra Starbucks kaffe. På alle Q8’s tankstationer i Danmark kan du køre ind og tanke en Starbucks Kaffe til kr. 15,- for en Tall. (Normal pris kr. 33,-)

15% på bilvask, 10% på kioskvarer og 10 øre i RABAT på brændstof

Hav samvittigheden i orden og forkæl dig selv og din bil med en bilvask. På alle Q8 Tank stationer som tilbyder bilvask år du 15% rabat imod forevisning af Kvindernes Bilmagasin Loyalty Clubkort. Desuden får du 10% rabat på kioskvarer og 10 øre i rabat på brændstof (på pumpeprisen)

’Drop-in’ besøg på værksted og hjulskifte til kr. 249,-

Din Bilpartner er en landsdækkende værkstedskæde, der tilbyder et ’drop-in’ besøg, som en eksklusiv serviceydelse til Kvindernes Bilmagasins Loyalty-medlemmer.

Hvis du oplever et pludseligt opstået problem med din bil og er i tvivl om, hvorvidt du er i stand til at køre videre, har du nu mulighed for at ’droppe-in’ forbi et af Din Bilpartners mere end 130 værksteder, der er fordelt over hele landet. Her laver mekanikeren et tjek og derefter aftales det videre forløb. Din Bilpartner ser det som deres fornemste opgave at hjælpe dig hurtigt videre.

Desuden tilbyder Din Bilpartner hjulskifte (sommer/vinter) til en fast pris á kr. 249,-

20% RABAT på Wellness ophold på Falkenberg Standbad

Trænger du til en get-away med veninden eller manden – væk fra hverdagens stress og jag – så pak bilen og tag på road-trip til Sverige. Nyd en lækker middag og forkæl dig selv i Retreat Clubben med diverse spa behandlinger. Masser af selvforkælelse for krop og sjæl.

Med Kvindernes Bilmagasins Loyalty Club får du 20% rabat på alle spa-ophold (mandag -torsdag.)

Læs mere om spa-pakken her