Kom til netværksaften den 10. oktober hos roccamore

Arbejder du i bilbranchen og savner du sparring med ligesindede? Så har jeg et par ledige pladser til vores netværksaften hos roccamore tirsdag den 10. oktober kl. 18:15 i København. 

Kom og vær med til en spændende aften i den skønne roccamore butik i Skindergade sammen med bilbranchens modigste netværk.
Mød også roccamores stifter Frederikke Schmidt, som kommer og fortæller om hendes rejse med roccamore so far.
Vi byder på de fineste rammer med masser af bobler, lækre snacks og fantastiske sko og støvler. 🥂 🍓 👠

Tilmeld dig ved at skriv en email mig på Benedicte@kvindernesbilmagasin.dk

(OBS. Begrænsede antal pladser og derfor “først til mølle”)

Glæder mig vi ses. 🌸

Benedicte. 🙋‍♀️

Lidt om Kvindernes Bilmagasins netværk

Kvindernes Bilmagasins branchenetværk har til formål at samle, erfaringsudveksle samt vise hvilke muligheder man har som kvinde, i en branche hvor man generelt er en minoritet.

I netværket er der plads til at medlemmerne kommer med vidt forskellige baggrunde, aldre, erfaringer og uddannelser, hvor fællesnævneren er at alle arbejder i autobranchen. Det handler ikke om titel, eksamensbeviser og bachelorgrader, men om nærvær, sammenhørighed og fællesskab. Det er kvinder som gerne vil udvikle sig selv og hinanden og til sammen rummer rygsækkene en utrolig mængde erfaring, som vi gavmildt deler med hinanden, for jo mere vi giver, jo mere får vi tilbage. Vi har skabt et ”Safe Space”, hvor vi altid, så vidt muligt, forsøger at hjælpe med at give hinanden en skub videre til næste job på karrierestigen og samtidig gladeligt deler ud af viden om hvordan det er at arbejde i autobranchen, samt de mange muligheder der er i den, for dem som har interessen for det.

Læs også månedens netværker: Camilla Lajer Bergholdt

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.