Kvinderne bag sitet

Benedicte Engel, chefredaktør og bilnørd

Kontakt mig på tlf. 22336684 eller skriv en mail på benedicte@kvindernesbilmagasin.dk

Læs mere om Benedicte

Jeg elsker biler!

Jeg har altid været vild med biler, og min familie har været i bilbranchen igennem fire generationer.

Min far byggede en Go Cart til mig, da jeg var lille, og den var min faste følgesvend i mange år. Jeg legede mere med den, end jeg legede med dukker.

Jeg er født med en mani, der gør, at jeg kan huske nummerplader. Jeg kan eksempelvis huske nummerpladen på min barndomsvenindes mors VW Golf tilbage i 1991. Og når jeg ser en bil på gaden, er nummerpladen det første, jeg spotter, for at se om det er en bil jeg kender, eller en bil jeg har solgt. Derfor er det nok ikke noget tilfælde, at jeg i mange år har arbejdet i bilbranchen.

Jeg har flere års erfaring som bilsælger hos Mercedes-Benz. Jeg har solgt alt lige fra de små to-personers smart til familiebiler, økobiler, elbiler og firehjulstrækkere. Jeg har solgt biler til familien, til pensionisten, til den unge studerende, til erhvervsfolket – og så har jeg solgt biler til kvinder, som ikke lagde skjul på, at de følte sig i gode hænder hos mig frem for den typiske, lettere overfladiske, type som mange forbinder med en sælger.

Det var tydeligt at mærke, at kvinderne følte sig overset i bilbranchen og ofte følte sig på bar bund, når de skulle ud og handle bil. I mine år som bilsælger gik det op for mig, hvor lidt bilbranchen gjorde for at henvende sig til kvinderne.

Med Kvindernes Bilmagasin glæder jeg mig til at kunne gøre en forskel overfor kvinderne i bilbranchen. Jeg ønsker Kvindernes Bilmagasin skal være kvindernes ”online bil-guide” som man altid har lige ved hånden, således at man nemt og bekvemt kan færdes med sin bil i dagligdagen.

Jeg ønsker at give masser af inspiration og ”know-how” så det bliver nemmere næste gang man skal købe ny bil eller bilen skal på værksted.

Jeg glæder mig over at kunne tilbyde en masse spændende informationer til dig og din bil som fek.s. bilpleje, tips & tricks, services, spændende nyheder, biltests og masser af livstil.

Velkommen til Kvindernes Bilmagasin!

Karen Juhl Krag, Forretningsudvikler

Kontakt mig på karen@kvindernesbilmagasin.dk

Læs mere om Karen

Biler er min passion!

Min passion for biler startede da jeg som barn fik min første fjernstyrede bil. Min far har altid interesseret sig for biler og har delt sin interesse med mig, taget mig med på udstillinger og når han skulle prøvekøre nye biler.

Jeg elsker lyden af en bil med stor motorkraft og suget i maven når man træder på gaspedalen.

I 2006 tog jeg banelicens med en drøm om at blive racerkører. Jeg har deltaget i et par løb, men måtte lægge drømmen på hylden pga. mangel på sponsorer.

Mine venner, veninder og kollegaer har altid spurgt mig til råds, når de overvejede at købe ny bil.

Min store interesse for biler gjorde da også, at jeg blev tilbudt et job som bilsælger hos Ford. Jeg havde mange kvindelige kunder, og lagde vægt på, at de følte sig trygge og følte de fik en troværdig behandling. Der var ingen spørgsmål der var ”for dumme”. Min generelle opfattelse af holdningen i branchen er, at manden tager styringen når der skal købes bil, mens kvinderne kun går op i at få lov til at vælge farven. Det er dog langt fra sandheden og med dette site håber jeg, at vi kan være med til at give plads til kvinderne i en meget mandsdomineret verden.

Jeg har ejet mange forskellige biler, store og små, billige og dyre, nye og brugte. Jeg går meget op i køreglæde, udstyr og design. Jeg vil gerne dele min viden og udveksle erfaringer med andre kvinder der har samme interesse, eller dem bare har brug for nogle gode råd.

Emilie Rath, Bilekspert

Kontakt mig på emilie@kvindernesbilmagasin.dk

Læs mere om Emilie

Jeg hedder Emilie og er 24 år gammel. Jeg er uddannet Auto mekaniker og Autoteknolog og nu arbejder jeg som racermekaniker i England. Jeg har blandt andet arbejdet i DTC, GP3, F1, Mclaren P1 GTR og F4. Siden jeg var 14 år og så en super fed Porsche på gaden har mit hjerte banket for biler! Deres udseende, lyden og ikke mindst teknikken. Jeg er en bil-tosse helt indtil knoglerne!

Mille Garner, Salgs- & Marketing Specialist

Kontakt mig på mille@kvindernesbilmagasin.dk

Læs mere om Mille

Jeg hedder Mille og er 25 år gammel.
Til daglig arbejder jeg som bilsælger hos Bilcentrum i Herning, hvor jeg sælger Mazda og Seat. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis jeg skal give dig et godt råd om bilkøb.

Christina Schach, Bilenthusiast

Kontakt mig på christina@kvindernesbilmagasin.dk

Læs mere om Christina

Jeg har lige som mange andre fået min interesse for biler fra min Far  som, i slutningen af 1970’erne, anskaffede sig en flot hvid Alfa Romeo GTV.
Lyden af motor og den fantastiske fornemmelse, når vi susede afsted på motorvejen har siddet i mig lige siden. Vi har haft mange forskellige biler i familien, og jeg har selv haft både en praktisk lille Fiat Punto, en god Renault Megane stationcar, en sporty Alfa Romeo Giulietta og nu en rummelig Renault Kadjar.
Hjemme hos os er det mig, der er bilnørd, og som står for at få vasket og rengjort vores biler.
Jeg holder meget af friheden i at køre afsted på ture i en bil med god motor og samtidig fuldender det den perfekte oplevelse, hvis bilen også har et flot design og lækkert udstyr.