Kvinderne bag sitet

Benedicte Engel, Stifter

Kontakt mig på tlf. 22336684 eller skriv en mail på benedicte@kvindernesbilmagasin.dk

Jeg elsker biler!

Jeg har altid været vild med biler, og min familie har været i bilbranchen igennem fire generationer.

Min far byggede en Go Cart til mig, da jeg var lille, og den var min faste følgesvend i mange år. Jeg legede mere med den, end jeg legede med dukker.

Jeg er født med en mani, der gør, at jeg kan huske nummerplader. Jeg kan eksempelvis huske nummerpladen på min barndomsvenindes mors VW Golf tilbage i 1991. Og når jeg ser en bil på gaden, er nummerpladen det første, jeg spotter, for at se om det er en bil jeg kender, eller en bil jeg har solgt. Derfor er det nok ikke noget tilfælde, at jeg i mange år har arbejdet i bilbranchen.

Jeg har flere års erfaring som bilsælger hos Mercedes-Benz. Jeg har solgt alt lige fra de små to-personers smart til familiebiler, økobiler, elbiler og firehjulstrækkere. Jeg har solgt biler til familien, til pensionisten, til den unge studerende, til erhvervsfolket – og så har jeg solgt biler til kvinder, som ikke lagde skjul på, at de følte sig i gode hænder hos mig frem for den typiske, lettere overfladiske, type som mange forbinder med en sælger.

Det var tydeligt at mærke, at kvinderne følte sig overset i bilbranchen og ofte følte sig på bar bund, når de skulle ud og handle bil. I mine år som bilsælger gik det op for mig, hvor lidt bilbranchen gjorde for at henvende sig til kvinderne.

Med Kvindernes Bilmagasin glæder jeg mig til at kunne gøre en forskel overfor kvinderne i bilbranchen. Jeg ønsker Kvindernes Bilmagasin skal være kvindernes ”online bil-guide” som man altid har lige ved hånden, således at man nemt og bekvemt kan færdes med sin bil i dagligdagen.

Jeg ønsker at give masser af inspiration og ”know-how” så det bliver nemmere næste gang man skal købe ny bil eller bilen skal på værksted.

Jeg glæder mig over at kunne tilbyde en masse spændende informationer til dig og din bil som fek.s. bilpleje, tips & tricks, services, spændende nyheder, biltests og masser af livstil.

Læs mere om Benedicte på Linkedin

Karen Juhl Krag, Biltester

Kontakt mig på karen@kvindernesbilmagasin.dk

Biler er min passion!

Min passion for biler startede da jeg som barn fik min første fjernstyrede bil. Min far har altid interesseret sig for biler og har delt sin interesse med mig, taget mig med på udstillinger og når han skulle prøvekøre nye biler.

Jeg elsker lyden af en bil med stor motorkraft og suget i maven når man træder på gaspedalen.

I 2006 tog jeg banelicens med en drøm om at blive racerkører. Jeg har deltaget i et par løb, men måtte lægge drømmen på hylden pga. mangel på sponsorer.

Mine venner, veninder og kollegaer har altid spurgt mig til råds, når de overvejede at købe ny bil.

Min store interesse for biler gjorde da også, at jeg blev tilbudt et job som bilsælger hos Ford. Jeg havde mange kvindelige kunder, og lagde vægt på, at de følte sig trygge og følte de fik en troværdig behandling. Der var ingen spørgsmål der var ”for dumme”. Min generelle opfattelse af holdningen i branchen er, at manden tager styringen når der skal købes bil, mens kvinderne kun går op i at få lov til at vælge farven. Det er dog langt fra sandheden og med dette site håber jeg, at vi kan være med til at give plads til kvinderne i en meget mandsdomineret verden.

Jeg har ejet mange forskellige biler, store og små, billige og dyre, nye og brugte. Jeg går meget op i køreglæde, udstyr og design. Jeg vil gerne dele min viden og udveksle erfaringer med andre kvinder der har samme interesse, eller dem bare har brug for nogle gode råd.

Læs mere om Karen på Linkedin

Christina Schach, Biltester & Pressebilsansvarlig

Kontakt mig på christina@kvindernesbilmagasin.dk

Jeg har lige som mange andre fået min interesse for biler fra min Far  som, i slutningen af 1970’erne, anskaffede sig en flot hvid Alfa Romeo GTV.
Lyden af motor og den fantastiske fornemmelse, når vi susede afsted på motorvejen har siddet i mig lige siden. Vi har haft mange forskellige biler i familien, og jeg har selv haft både en praktisk lille Fiat Punto, en god Renault Megane stationcar, en sporty Alfa Romeo Giulietta og nu en rummelig Renault Kadjar.
Hjemme hos os er det mig, der er bilnørd, og som står for at få vasket og rengjort vores biler.
Jeg holder meget af friheden i at køre afsted på ture i en bil med god motor og samtidig fuldender det den perfekte oplevelse, hvis bilen også har et flot design og lækkert udstyr.

Læs mere om Christina på Linkedin

Maj Bjørn Rames, Biltester

Kontakt mig på maj@kvindernesbilmagasin.dk

Da jeg var lille og andre piger legede med barbiedukker legede jeg med biler hjemme på stuegulvet. I min opvækst har vi heldigvis skiftet biler nogle gange og der var det altid mig, der endte med at forhandle handlerne igennem og jeg lod ikke blot bilforhandlerne tale til min stedfar, for jeg havde mindst lige så mange spørgsmål at stille inden vi købte.
Jeg er uddannet officer fra hæren og har bla. haft en 42 mand stor mekanikerdeling, som bestod af mekanikere til alle hærens køretøjer. Med mine mange år i Forsvaret har jeg haft mulighed for at køre mange store køretøjer, særligt i takt med at jeg fik stort kørekort tidligt i min karriere.
Min store passion for biler har altid været “almindelige biler”, da jeg synes at det er sjovere at drømme om noget der er inden for rækkevidde end en uopnåelig racerbil.
Læs mere om Maj på Linkedin