Mazda VISION COUPE: Årets smukkeste koncept bil

Mazda VISION COUPE, der blev vist første gang på Tokyo Motorshow i efteråret 2017, er blevet kåret til at være årets smukkeste konceptbil ved den 33. udgave af “Festival Automobile International” i Paris.

På trods af de ni stærke konkurrenter i år, så valgte den benhårde jury, bestående af bil- og motorsportseksperter samt anerkendte bildesignere, at Mazda skulle vinde for anden gang på blot tre år.

Da Mazda vandt prisen for kun to år siden var det med konceptbilen RX-VISION.

Mazda VISION COUPE har så elegant et design, at den har slået selv de største bilmærker af pinden. Dette er blot endnu et stærkt signal på hvor Mazda vil være i fremtiden.

Årets konkurrenter var: Audi Aicon, BMW i Vision Dynamics, Kia Proceed Concept, Lamborghini Terzo Millennio, Mercedes-Benz AMG GT Concept, Mercedes-AMG Project One, Vision Mercedes Maybach 6 Cabriolet, Nissan Vmotion og Peugeot Instinct.

Om hvor vidt Mazda VISION COUPE  kommer i produktion, vides endnu ikke. Men smuk ser den ud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

1/9 lanceres FEMALE DRIVERS CLUB – landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

mobillogoer-popup

Glæd dig! 1. sept. lanceres

FEMALE DRIVERS CLUB!

Landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op allerede i dag – så holder jeg dig løbende opdateret.