Månedens Kvinde: Interview med Michelle Vesterby

Månendens Kvinde på Kvindernes Bilmagasin er Michelle Vesterby. Benedicte har været i Herning for at mødes med den professionelle danske triatlet Michelle Vesterby.

For et par måneder siden var jeg så heldig at mødes med Michelle Vesterby. Jeg har mødt mange spændende kvinder igennem tiden, men Michelle er virkelig en som har gjort et kæmpe indtryk på mig. Udover at være en verdensberømt dansk triatlet, som har gjort det umulige – nemlig at gennemføre en ironman på bare tre måneder efter hendes søns fødsel –  (Ohh yes! som mor til to kan jeg bare sige, at det er de færreste der kan gennemføre det) – så har Michelle et utroligt drive og smitsom energi som jeg mærkede i det sekund i trådte ind i salgsafdelingen hos Ejner Hessel en mørk dag i november.

Hør hende her fortælle i et meget åbenhjertigt interview fra hendes hjemby Herning om drømme, mål og blod-sved-og tårer. Om at være mor, samtidig med at være professionel Triatlet. Hør hvordan hun dedikerer løbets hårde kilometer til sin søn Markus og hvordan hendes kærlighed til familien er nøglen til succes.

Nyd det – det gjorde jeg!

Kh. Benedicte

Videon er lavet i samarbejde med Continental Dæk Danmark og Lindskov.

Læs om andre inspirerende kvinder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

Female Drivers Club er et upolitisk kvindeligt erhvervsnetværk med oplevelser indenfor high-end livsstilsprodukter og luksusbiler, kompetenceudviklende foredrag, diversitet samt miljø og bæredygtighed som omdrejningspunkt. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er et upolitisk kvindeligt erhvervsnetværk med oplevelser indenfor high-end livsstilsprodukter og luksusbiler, kompetenceudviklende foredrag, diversitet samt miljø og bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Skriv dig op i dag, så opdaterer vi dig med endelig lanceringsdato.