Mød Mikaela Ahlin-Kottulinsky LIVE på Facebook Torsdag kl. 20.00.

Racerkører svenske racerkører Mikaela LIVE på Torsdag den 21. januar kl. 20.00 på Kvindernes Bilmagasin’s Facebook

På torsdag skal jeg mødes med en meget spændende gæst, nemlig Mikaela Ahlin-Kottulinsky. Mikaela er sveriges dygtigste kvindelige racerkører. Hun arvede i en alder af 12 år sin brors gocart, og derfra begyndte rejsen. I 2018 starte Mikaela med at køre for PWR Racing og her vandt hun et STCC race – som den første kvindelige racerkører nogensinde.
2019 startede en ny æra for Mikaela da hun skrev kontrakt med Continental om Ekstreme E (electric racing).

Første gang jeg mødte Mikaela

Jeg mødte Mikaela første gang til et Driving Experience med Continental i Sverige for et par år siden, hvor hun var med som instruktør. Her demonstrerede hun, hvordan en racerbil skal svinges rundt på en frossen sø. Det var vildt! Det går ikke lige så vildt for sig med vores biltests, men en dag bliver vi måske lige så rutinerede som hende.

Mød Mikaela Ahlin-Kottulinsky i et interview LIVE på torsdag kl. 20.00 sammen med Benedicte på Kvindernes Bilmagasins Facebook.
Læs mere om Mikaela her.
Interviewet laves i samarbejde med Continental Danmark
Foto: Sophie Odelberg Photography
Racerkører Mikaela

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

1/9 lanceres FEMALE DRIVERS CLUB – landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

mobillogoer-popup

Glæd dig! 1. sept. lanceres

FEMALE DRIVERS CLUB!

Landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op allerede i dag – så holder jeg dig løbende opdateret.