Når kvinder og biler får en helt ny dimension

Vi har været med på pressetur, hvor den nye Ford Edge skulle præsenteres. Der var lagt op til det helt store event – både til lands, til vands – temmelig mudret – og i luften.

Vi fik stukket nøglerne i hånden til den spritnye Ford Edge, som skulle transportere os til den meget omtalte “Henne Kirkeby Kro”, hvor Michelin-stjerne-kokken Paul Cunningham fyrede op under blusset for at fejre lanceringen af Fords nye vidunder.

Da vi landede på kroen i “Edgen”, stod den på hjemmelavede hotdogs i køkkenet. Kokkene stod og tilberedte de populære hotdogs, som vist nok har været med i DM, imens vi så på. De smagte virkelig af “hjemmelavet”.

Jord under neglene
Med maverne godt fyldt op var vi klar til terrængående kørsel i Oksbøls militærområde. På turen oplevede vi blandt andet pressechefen Lene Dahlquist fra Ford som en kvinde, der kaster sig ud i alverdens udfordringer. Da en af vores biler kørte fast i mudderet, forsøgte pressechefen at grave den fri med hænderne. Respekt for en handlekraftig kvinde! I samme moment kom en tank fra hjemmeværnet trillende forbi og da Lene fik charmeret tank-føreren, fik “biler og kvinder” for alvor en ny dimension. Pressechefens kærlighed til motorkraft viste sig i fuldt flor, da hun sprang ombord i tanken og buldrede hen over både klitter og sanddynger. Her havde Ford Edgen mødt sin overmand og vi andre så noget paf ud i ansigterne.

Michelin-stjerne-kokken fyrede op
Aftenens seks-retters menu blev serveret i et smukt “Private Dining Room” af selveste Paul Cunnibgham som kræsede for os. Sikken en udsøgt fornøjelse. Sjældent har jeg fået så lækker mad.

Imellem retterne fik vi privat rundvisning i køkkenhaven. Hold da fast en køkkenhave. De dyrker nærmest ALT selv på Henne Kirkeby Kro. Det er imponerende.

Vi sluttede turen af i luften ca. 60 meter over havet da vi dagen efter var oppe at gå Bridgewalking på Lillebæltsbroen hvor suset i maven var svært at skjule. Sikken en udsigt.

Alt i alt en yderst inspirerende måde at introducere den nye Ford Edge på. Næste gang jeg ser en Ford Edge på vejene, vil jeg huske tilbage på de mange dejlige minder fra Henne Kirkeby Kro og klitterne i Oksbøl.

Ford Edge er Ford’s nye store luksiøse firhjulstrækker (SUV). Den skal sammenlignes med bl.a Nissan X-Trail, Volvo XC60, Audi Q5 og Mercedes GLE. Den passer perfekt til den store familie eller til kvinden som elsker at sidde højt og have overblikket i trafikken . Den er spækket med sikkerhedssystemer og lækkert udstyr. bla. Adaptive Steering som gør det lettere af dreje på rettet ved lave hastigheder og så er jeg vild med de luksuiøse el-indstillelige lædersæder! Den fåes fra kr. 661.770,- og på gule plader fra. kr. 376.481,- og er netop landet hos forhandlerne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

1/9 lanceres FEMALE DRIVERS CLUB – landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

mobillogoer-popup

Glæd dig! 1. sept. lanceres

FEMALE DRIVERS CLUB!

Landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op allerede i dag – så holder jeg dig løbende opdateret.