Ny VW T-Roc: “Jeg er vild med dig”

Hvis du altid har drømt om en firhjulstrækker, men synes at VW Tiguan og VW Toureg ligger over dit budget? Så er der gode nyheder på vej til dig. VW har netop haft verdenspremiere på deres helt nye model VW T-Roc ved Como Søen i Italien. Kvindernes Bilmagasin var inviteret med til at kigge nærmere på den nye lillsøster.

Hjerteligt velkommen til den nye T-Roc i VW familien. VW havde inviteret til prestigefyldte Como søen i Italien, hvor sløret blev løftet for den nye mini-SUV. Og det er ikke helt tilfældigt, at det netop var Italien, afsløringen skulle foregå i. Den nye T-Roc er en livsstilsbil, som oser af frihed, og det er en bil, som kan køre dig hvor som helst hen, enten on-road eller off-road.

Vi elsker SUV´er
Den nye T-Roc er en mini-SUV med den velkendte gode sidde-komfort, dejlig høj indstigning, godt udsyn, lækre former og et flot design. Der er rigtig god plads i bilen – både foran og på bagsædet – og fin plads til klapvognen eller indkøbsposerne i bagagerummet (445 liter). (Faktisk kan bagsædet klappes ned, så det giver en bagagerumsvolumen helt op til 1290 liter)
Den nye T-Roc har den populære høje læsse-bund i bagagerummet, som gør det behageligt for ryggen at læsse bilen.
Den er både praktisk og særdeles lækker i designet, og så giver den følelsen af uafhængighed og livsglæde.

Model og farvekombinationer
T-Roc kommer i mange forskellige farvekombinationer, som giver dig rig mulighed for selv at sammensætte din favorit. På den måde kan du udtrykke din egen stil og skille dig ud blandt mængden.
Farverne hedder følgende: Deep Black, Pure White Uni, Black Oak Brown Metallic, Indium Grey Metallic, Urano Grey Uni, Atlantic Blue Metallic og Ravenna Blue.
Ikke nok med at du selv kan vælge farven uden på, du har også flere mulige farvekombinationer inde i kabinen – alt afhængig af, hvilken model du vælger. Farverne hedder følgende: Black Oak Browm, Ravenna Blue, Energetic Metallic og Curcuma Yellow Metallic.

T-Roc kommer i to forskellige modeller ”Style” og ”Sport”. Style er den eksklusive udgave med farverige trim paneler (instrumentbord og side paneler), og sportsudgaven er født med lækre sportsæder.


Masser af sikkerhedssystemer
Udover et stort udvalg af sikkerhedssystemer som bl.a Front Assist med citynødbremsefunktion og Lane Assist, så tilbyder VW en ny sikkerhedspakke, der hedder ”Security & Service”. Den tilbyder hjælp i mange forskellige situationer. De vigtigste funktioner omfatter tjenester som ”Nødopkaldsservice”, “Automatisk Ullykkelsesmeddelelse” og ”Vejhjælpsopkald”. Så hvis uheldet skulle være ude, er der alle mulige chancer for at få hurtigt hjælp.

T-Roc´en kommer både med benzin og dieselmotorer. Derudover kommer den også med firhjulstræk og det højt elskede DSG automatgear. Ja, jeg er ikke i tvivl om, hvad jeg ville vælge!

Og hvad kommer den så til at koste? Priserne er ikke officielle endnu, men Volkswagen Danmark regner med at startprisen kommer til at ligge på omkring kr. 250.000,-.

Den ny VW T-Roc rammer butikkerne i Danmark allerede til november i år.

VW gør det igen
Jeg er vild med den nye T-Roc!
Kombinationen af en Folkevogn, som har en fornuftig størrelse, masser af plads, en høj indstigning, der giver “firhjulstrækker- følelsen”, en sikkerhed, der er i top og et overlegent og eksklusivt design.
Alt sammen på én gang. Whats not to like?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

1/9 lanceres FEMALE DRIVERS CLUB – landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

mobillogoer-popup

Glæd dig! 1. sept. lanceres

FEMALE DRIVERS CLUB!

Landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op allerede i dag – så holder jeg dig løbende opdateret.