Nyt sikkerhedsbælte sløjfer den traditionelle selepude

Er du også træt af at bokse frem og tilbage med selepuden fra svigermors bil, til taxa, til delebil og legekammeratens bil? Nu lanceres Smart Kid Belt, som er en ny innovativ seleløsning til børn i bilen og som afløser den velkendte selepude.

Smart Kid Belt lancerede i 2017 en ny og innovativ seleløsning til børn i bilen. Løsningen er patenteret og består i at monterer en ekstern sele på den eksisterende, så barnet kan sidde direkte på bilens sæde uden selepude og uden at bilens sele sidder på halsen af barnet. På denne måde sidder barnet lavere og dermed også mere sikkert. Smart Kid Belt har gennemgået relevante tests i Europa og USA, alle med fremragende resultater.

Smart Kid Belt´et er nemt og praktisk at have med på farten

Brands & Co glæder sig over samarbejdet med Smart Kid Belt. ”Da vi så og hørte detaljerne omkring Smart Kid Belt, var vi overbeviste om at vi stod med et unikt produkt som er ligeså simpelt som effektivt. Vi ser store muligheder på de skandinaviske markeder og allerede inden den officielle lancering her i august, mærker vi meget stor interesse for produktet, hvilket bekræfter os i at potentialet i Smart Kid Belt er meget stort.” udtaler CEO Henrik Brandt hos Brands & Co. 

Masser af fordele
Smart Kid Belt’s fordele er mange; lav vægt, nem at transportere, kan tages med i anden bil, taxa, delebil eller bus, selen kan justeres, og vokser med barnet og sidst men ikke mindst er det økonomisk attraktiv løsning. Bæltet kan benyttes af børn i alderen 5-12 år eller 15-36kg.  

For yderligere informationer om samarbejdet mellem Smart Kid Belt og Brands & Co venligst kontakt: Brands & Co på telefon 93 84 45 15 eller info@brandsnco.com. Se yderligere på www.smartkidbelt.com/en/

Fakta boks.

Smart Kid Belt blev grundlagt i 2017 i Polen. Smart Kid Belt findes i dag i over 20 lande. Senest er man begyndt
på det japanske marked. Test standarden er ECE R44-04 i Europa og i USA FMVSS 213 – begge med fremragende resultater. 

Læse mere om det nye Smart Kid Belt

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *