Om Kvindernes Bilmagasin

Kære læser.

Kvindernes Bilmagasin er Danmarks unikke online bilunivers med branchens bedste biltest. Kvindernes Bilmagasin er til dig som har en interesse i biler, søger viden om biler eller blot er nysgerrig på autobranchen.

Vi går i dybden med biltests, sikkerhed, tips & tricks, spændende nyheder og livsstil. Vi tester biler og skriver mere om design, komfort og livsstil og mindre om NM, bremsekalibre og akselafstand.

Sitet er startet af Benedicte Engel, som fortæller: “jeg har en fortid som bilsælger hos Mercedes-Benz. Her gik det op for mig, hvor lidt bilbranchen gør for at henvende sig til kvinderne. Jeg mener, at det må det være på rette tid, at kvinderne får sit eget online bilmedie, da flere og flere kvinder køber egen bil eller er med til at beslutte, hvilken bil familien skal investere i. Med Kvindernes Bilmagasin er det min fornemmeste opgave, at du føler dig velkommen i bilbranchen”.

Kvindernes Bilmagasin er din ”online bil-guide”. Vi ønsker at give dig masser af inspiration og ”know-how”, så du er klædt godt på til næste gang, du skal købe ny bil eller din bil skal på værksted.

Velkommen til Kvindernes Bilmagasin.

PS. Går du med en indre bilnørd gemt i maven og synes, det kunne være spændende at bidrage med dine input til Kvindernes Bilmagasin? Så skriv til os på info@kvindernesbilmagasin.dk.