Om Kvindernes Bilmagasin

Kære læser.

Kvindernes Bilmagasin er Danmarks online bilunivers til dig som har en interesse i biler, søger viden om biler eller blot er nysgerrig på autobranchen.

Kvindernes Bilmagasin tilbyder alverdens relevante informationer til dig og din bil. Du kan læse om bilpleje, få god rådgivning, en masse tips & tricks, spændende nyheder, biltests og masser af livstil.

Mit navn er Benedicte Engel og jeg har en fortid som bilsælger hos Mercedes-Benz. Her gik det op for mig, hvor lidt bilbranchen gør for at henvende sig til kvinderne. Jeg mener, at det må det være på rette tid, at kvinderne får sit eget bilmagasin, da flere og flere kvinder køber egen bil eller er med til at beslutte, hvilken bil familien skal investere i. Og med Kvindernes Bilmagasin er det min fornemmeste opgave, at du føler dig velkommen i bilbranchen.

Kvindernes Bilmagasin ønsker at være din ”online bil-guide”,  du altid har lige ved hånden, så livet med din bil bliver nemmere for dig i hverdagen. Jeg ønsker at give dig masser af inspiration og ”know-how”, så du er klædt godt på til næste gang, du skal købe ny bil eller din bil skal på værksted.

Jeg håber, at du vil tage godt imod Danmarks nye bilmagasin for kvinder.

Velkommen til Kvindernes Bilmagasin.

På glad gensyn

Benedicte Engel

Stifter, Kvindernes Bilmagasin

PS. Går du med en indre bilnørd gemt i maven og synes, det kunne være spændende at bidrage med dine input til Kvindernes Bilmagasin? Så skriv til mig på benedicte@kvindernesbilmagasin.dk.