Podcast x Rikke Hamilton: Flere Kvinder i bilbranchen!

Har du haft overvejelser om at skifte karrierespor og er du typen der altid har været fascineret af biler, men har holdt dig tilbage pga. kedelige fordomme? Så er der håb forude! Bilbranchen gemmer nemlig på mange spændende jobs og den byder på meget mere end du aner

Flere kvinder i Bilbranchen
Benedicte Engel & Rikke Hamilton til optagelserne af den spændende podcast!

Dengang jeg arbejdede i bilbranchen, kneb jeg mig selv i armen hver morgen jeg stod ud af sengen. Det, at kunne få lov til at arbejde i et showroom fyldt med lækre, skinnende nye biler, og endnu bedre, det at kunne få lov til at vise bilerne frem til kunderne der besøgte butikken. Det gjorde mig stolt! Denne følelse ville jeg ønske jeg kunne give videre til andre. Til andre som endnu ikke har den fjerneste ide om, hvor spændende og attraktiv bilbranchen nu engang er.” – Benedicte Engel

Vi ønsker flere kvinder i bilbranchen

For at skabe mere fokus på kvinderne i bilbranchen og fordi vi håber, at flere kvinder vil få øje på bilbranchens job- og karrieremuligheder, har Kvindernes Bilmagasin lavet en podcast i samarbejde med Bilbranchen – Dansk Industri  og med tidligere direktør for Mercedes-Benz og nuværende direktør for Audi, Rikke Hamilton.  

Læs også: Kvindernes Bilmagasin starter kvindenetværk i bilbranchen

Vi hører om hendes vej til en toppost i bilbranchen og vi håber, at flere kvinder vil få øje på bilbranchens job- og karrieremuligheder. I samtalen fortæller Rikke, hvordan hun er lykkes med at få succes i en branche, hvor de fleste kollegaer er mænd. Hun deler gavmildt ud af egne erfaringer og giver gode karriereråd til både de kvinder, der er i branchen, og dem der overvejer en fremtid i bilbranchen.

Er du bilforhandler i branchen?

Flere og flere forhandlere har fået øjnene op for diversitet i branchen. Mere diversitet giver nemlig bedre bundlinjer. I podcasten får branchens virksomheder et par tips med på vejen om, hvordan de kan blive dygtigere til at fastholde og rekruttere kvindelige medarbejdere.

Podcasten kan høres på iTunes og Spotify og er lavet i samarbejde med Bilbranchen – en del af DI

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *