Sådan finder du ro og overskud i en corona-stresset hverdag

Kender du det, at hvert år når nytåret nærmer sig, og de emotionelle følelser sætter ind, så begynder nytårsforsættene at tigge ind? Måske holder du dem for dig selv (eller også siger du dem højt). Måske ønsker du at få mere overskud? Eller tabe 10 kg? Eller stoppe med at ryge?

overskud løbebillede KBM

Mit nytårsforsæt handler om at jeg gerne vil være mere nærværende overfor mine børn. Som selvstændig (med en popcorn hjerne) er det død svært at finde overskud. Ja, faktisk det sværeste jeg nogensinde har prøvet: at være tilstede overfor mine børn, samtidig med at hjernen bare fortsætter med at poppe derud af med tanker og ideer. (Og ja, jeg er typen, der har en lille notesblok liggende ved natbordet) Det ender altid med at jeg har konstant dårlig samvittighed – overfor børnene, fordi jeg arbejder for meget – og overfor mit arbejde fordi jeg ikke får nået det hele. 

Den eneste måde jeg kommer ud at spindelvævet og clearet hjernen på, er, ved at holde fast i mine løbeture. Jeg ELSKER naturen og får hver gang fornyet energi. Jeg elsker de skiftende årstider, farverne, fuglenes leben og alle de mange stemningsbilleder naturen skaber.

Alt det har jeg fortalt lidt om i denne video, som nok den mest personlige video jeg har lavet til dato.  Jeg håber du kan li’ den.

Godt nytår!

Kh.
Benedicte 

Videoen er sponsoreret af Biltema.dk

Få flere tips & tricks til din hverdag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *