SEAT: Vi har designet en bil til kvinderne

Håndstøvsuger, makeupspejl og taskeholder er bare nogle af de ting, som vi blev præsenteret for i den nye lille SEAT Mii, som er designet i samarbejde med det udenlandske modemagasin Cosmopolitan. “Cosmopolitan loves Mii” er navnet, og det er altså en fin lille sag.

SEAT har lyttet til kvindernes behov og har i samarbejde med modemagasinet Cosmopolitan designet en special udgave af     SEAT´s mindste familiemedlem Mii´en efter alle kunstens regler. Kvindernes Bilmagasin har været meget spændt på at møde den lille ny og det fik vi lov til i sidste uge.

”Det er en bil, som tilpasser sig til nutidens livsstil ved at tilbyde fantastiske løsninger, som både er intuitive og nemme at bruge. SEAT Mii by COSMOPOLITAN er dynamisk, stilfuld og alsidig, og den har en modig fremtoning med kant. Vi stræbte ikke kun efter at skabe en elegant bil, den er også designet til at være en dristig, personlig ledsager for føreren med fantastiske løsninger, som er funktionelle og intuitive,” udtalte SEATs globale marketingdirektør, Susanne Franz.

Modemagasinet Cosmopolitan har skrevet til kvinder i årtier og kender kvinderne bedre end nogle andre. De udtaler, at for de fleste kvinder, er bilen en vigtig accesory. Det er deres billet til friheden i byen frem og tilbage på arbejde. I over et år har SEAT arbejdet sammen med Cosmopolitan for at få en bedre ide om, hvilken bil kvinderne gerne vil have. Man har blandet de mange års erfaringer med design og moderne teknologi. Og resultatet blev: “Cosmopolitan loves Mii”.

 

 

“En rigtig kvindebil” ifølge SEAT selv. Og det tør siges. Farven er violet både indeni og uden på. Sæderne er i det lækreste læder alcantara med guld mønster og sidespejlene er guldfarvede.

Ligesom der bør være i alle andre biler, så er der en krog til håndtasken, så den ikke vælter, og hvis ungerne skulle krumme på bagsæderne, så er bilen udstyret med en håndstøvsuger. Ja, du læste rigtigt! Er der noget mere irriterende end at køre rundt i en nusset bil? Det kender vi løsningen på nu – et hurtigt snuptag med støvsugeren, så er den fin igen.

 

Derudover finder vi en mobil adapter til opladeren (som man også nemt kan komme til at glemme), make-up spejl og en tre-fod til mobil telefonen, hvis man skulle få lyst til at optage en video.

 

Vi synes, at SEAT og Cosmopolitan er kommet ret godt i mål med deres lille Kvinde-Mii. Man mærker tydeligt, at der er tænkt over detaljerne og man har gjort en indsats for at sætte sig ind i kvindernes behov.

 

Sød musik i vores ører – hos Kvindernes Bilmagasin er vi glade!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

1/9 lanceres FEMALE DRIVERS CLUB – landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

mobillogoer-popup

Glæd dig! 1. sept. lanceres

FEMALE DRIVERS CLUB!

Landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op allerede i dag – så holder jeg dig løbende opdateret.