Small Danish Hotels x Kvindernes Bilmagasin

Det er med kæmpe glæde at vi kan afsløre at der er kommet endnu en ny samarbejdspartner i Klub KBM familien – nemlig Small Danish Hotels

small danish hotels logo

Forkæl dig selv med en weekend-get-away med veninden på et lækkert spaophold, eller nyd et lækkert kroophold med din mand eller udforsk en ny storby du aldrig har oplevet før. 

Som Klub KBM medlem modtager du årstidsbestemte tilbud på kroophold, hotelophold og slotsophold. Vælg mellem alt fra spaophold og gastromnomiophold til citrybreak og ophold med fokus på kultur.

Det kan være du bor i Jylland og ønsker at opleve København og Nordsjælland. Book dig ind på skønne, romantiske Skovshoved Hotel eller Marienlyst Strandhotel som ligger på strandvejen nord for København, hvor du vågner op til den smukkeste udsigt udover vandet. 

Oplev Louisiana Museum of Modern Art i Humlebæk og Kronborg slot i Helsingør eller kør ind til København og sæt bilen og bare oplev Københavns gader med garderne på Amalienborg og en kanalrundtfart i de Københavnske kanaler.

Er du til wellness med veninden, så tag på roadtrip og book jer ind på skønne Hotel Vejlefjord og nyd et lækkert Spa ophold.

Linket til Klub KBM’s egen landingpage med skræddersyede tilbud til dig finder du her.

Nøgle til hotel
Laks på tallerken
Hotel værelse
Velkomst champagne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.