Video med Annemad: Vi gør bilen vinterklar

Se vores Video på Youtube og se om du har husket hvad der skal til for at gøre bilen vinterklar.

Vinterklar video med Annemad:

1 kommentar til “Video med Annemad: Vi gør bilen vinterklar”

  1. Vildt smart med det der til at smøre på dørkanterne. Jeg har været ude for ikke at kunne åbne bildøren på min gamle Peugeot 306 og det er hammer irriterende, når man står og skal på arbejde. Ift. at gøre bilen vinterklar, så har jeg selv lige haft min bil til undervognsbehandling hos et autoværksted, så nu er den klar til at stå imod sne og slud 🙂 Det var faktisk inde på Quickpots hjemmeside at jeg fandt en udførlig guide til undervognsbehandling. Dog ikke noget jeg selv vil kaste mig ud i haha. Jeg lader de professionelle om det 😀
    Den er her, hvis den kunne være brugbar: https://www.quickpot.dk/autoreparation/undervognsbehandling/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

1/9 lanceres FEMALE DRIVERS CLUB – landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

mobillogoer-popup

Glæd dig! 1. sept. lanceres

FEMALE DRIVERS CLUB!

Landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op allerede i dag – så holder jeg dig løbende opdateret.