Branchenetværk for Kvinder

Danmarks første & eneste Branche Netværk for Kvinder i Bilbranchen

Kære Kvinder i Bilbranchen – se her!

Hos Kvindernes Bilmagasin vil vi være med til at bygge bro mellem kvinderne og bilbranchen. Derfor har vi lavet Danmarks eneste og første Netværk for Kvinder i Bilbranchen. 

Hvad laver vi?

I netværket er vi 14 kvinder, som allesammen har enten stor interesse eller som arbejder i Bilbranchen. Vores formål er at styrke vores karriere og gøre en forskel for kvinder i branchen.

Vi mødes 6-8 gange om året, hvor vi laver mange spændende ting og virkelig får networket med hinanden. 

Vi mødes på kryds og tværs af brancher og landsele. Alle er velkomne uanset position!

Vi har f.eks. haft foredrag med Charlotte Brix Andersen fra Autobranchen Danmark om emnet: Fremtidens Bilbranche, og så har vi været ude og besøge Danmarks nyeste museum for klassiske biler, Classic Car House

Læs mere om hvad vi laver her.

Fælles for alt hvad vi laver er at vi er her for at opbygge relationer og opbygge fællesskabet mellem kvinder & branchen. 

Sådan siger Jannie Nielsen, Marketing & HR Manager hos FLEX1ONE A/S:

AT GIVE OG AT FÅ 🎁

Jeg er vild med det netværk her 😍

Vi kommer med vidt forskellige baggrunde, aldre, erfaringer, oplevelser, uddannelser – og meget mere 👌 Men fælles for os alle er, at vi er kvinder, som arbejder i autobranchen 🚗 Og så er vi kvinder, der godt gider at udvikle os selv og hinanden 😄

Til sammen rummer vores rygsække en helt vildt skøn mixet bagage, som vi gavmildt deler med hinanden 🤗

Og det er det smukke ved at gå helhjertet ind i et netværk: At give noget – og få det tifold tilbage ❤️

Vil du også være med?

Se billeder fra vores møder her

Disse virksomheder har valgt at støtte op under FN Verdensmål 

Vi er i dag 14 kvinder i netværket, som alle har fået opbakning fra deres leder i at deltage i netværket. 

Virksomhederne som har valgt at støtte op om denne vigtige agenda er:

Flex1One
Super Dæk Service
Euromaster
VW Birkerød
Ejner Hessel
Fleggaard Leasing
Focus Flex Leasing
Jan Nygaard
Semler Retail
Skandinavisk Motor Co A/S
Autohuset Vestergaard
Splitleasing Danmark
Match Biler
Carholding
Sixt

Disse virksomheder har valgt at støtte op under FN Verdensmål omkring diversitet i organisationen. De er med til at gøre en forskel for kvinderne i bilbranchen og ønsker at udvise forståelse for, hvad kvinder i branchen oplever og begrænses af. 

De opnår en tættere relation og skaber en god arbejdsplads for de kvindelige talenter i branchen.

Med branchenetværket ønsker vi at gøre en forskel for medlemmerne, ved at styrke kvindernes personlige udvikling og karrieremuligheder, uanset hvor de er henne i livet.
Vi ønsker at give de forhandlere som bakker op omkring netværket, en større forståelse af kvinder og sætte kløften mellem det kvindelige og mandlige univers i fokus.

Kvindernes Bilmagasin har valgt at sætte fokus på medlemmerne i vores Kvindelige Branchenetværk. Det er dér kommet en række spændende artikler ud af, som vi vil dele med jer. Vi håber, at du vil blive lige så inspireret over de helt forskellige fortællinger fra kvinderne i netværket, som vi bliver på vores netværksmøder.

Vil du også være med i branchenetværket?

“Det er en kæmpe stor fornøjelse at være sammen med disse kvinder i branchenetværket og jeg kniber mig selv i armen over at være med til at gøre en forskel i bilbranchen med tilblivelsen af et branchenetværk for kvinder. Det var præcis det jeg drømte om for 12 år siden,” lyder det fra stifteren af netværket. Benedicte Engel.

Synes du også det lyder spændende med et branchenetværk og søger sparring i hverdagen, så er der stadig plads til flere nye medlemmer. Kontakt Kvindernes Bilmagasin på info@kvindernesbilmagasin.dk 

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.