Skal vi samarbejde?

Bilforhandler – se her

Kvinde-kend-din-bil
Er du bilforhandler og kunne du tænke dig at holde et Kvinde-kend-din-bil event sammen med os? Vi tager selv vores bilekspert Emilie Rath med og det foregår på jeres værksted. For mere information skriv til benedicte@kvindernesbilmagasin.dk.

Læs mere om vores Kvinde-kend-din-bil- og Livsstilsevents her

Bliv kvindernes foretrukne bilsælger
Er du bilforhandler og kunne du tænke dig at blive klogere på fremtidens kunder? Så book vores workshop målrettet den kvindelige bilkøber.
Hvis du er salgskonsulent i et stort bilhus, salgschef eller bare nysgerrig på fremtiden i bilbranchen, så ved du også at flere og flere kvinder køber egen bil eller er med til at beslutte, hvilken bil familien skal investere i.

I samarbejde med konsulenthuset Cultivator afholder vi en salgsworkshop målrettet den kvindelige bil køber, hvor vi tager sælgerne med ind i den feminine verden, og lader dem få øjnene op for kvindernes behov og interesse for biler.

Vi gør sælgerne klogere på hvordan kvindernes generelle opfattelser er af sælgerne og giver dem værktøjer til, hvordan de i hverdagen møder kvinderne på det rette sted, dér hvor de er.

Vi instruerer dem i kvindernes behov og åbner deres øjne for, hvorfor de kvindelige bilkøbere er “De Skjulte Skatte”, som kan betyde alt i forhold til sælgerens samlede kundetilfredshed samt mersalg.

Hvis du har lyst til at vide mere om vores workshops, så ring til Benedicte Engel på tlf. 22336684 eller skriv en email: benedicte@kvindernesbilmagasin.dk

Læs også om vores Kvinde-kend-din-bil- og Livsstilsevents