Skal vi samarbejde?

Kære Branche – se her!

Hos Kvindernes Bilmagasin bygger vi en bro imellem kvinderne og bilbranchen. Vi ønsker at synliggøre kvinders interesse i biler overfor branchen – og vi ønsker at hjælpe branchen med at nå ud til kvinderne.

Vi tilbyder følgende samarbejde:

  • Videomarkedsføring og artikler

  • Sociale Medier

  • Events i bilforretninger
    (Kvinde kend din bil – og livsstilsevents)

  • Foredrag

For priser og nærmere information, ring til
Benedicte på tlf. 22 33 66 84 eller email: benedicte@kvindernesbilmagasin.dk

Kvindeevent – lad os tiltrække de kvindelige kunder til din forretning

80% af beslutningerne i hjemmene bliver taget af kvinderne.
75% ønsker at blive taget alvorligt af sælgeren når de træder ind i en bilforretning 
78% af kvinderne mener at sælgeren gør forskel på mænd og kvinder når der handles bil.

Derfor er det vigtigt for dig som bilforretning at komme dette segment i møde.

Hvordan gør du så det?

Det gør du ved at gøre dig lækker overfor kvinderne. Og det gør du sammen med os!

Videoer fra tidligere kvindeevents

Lad Kvindernes Bilmagasin holde et kvindeevent i din forretningVi kommer gerne med hele “set-up´et”, hvadenten det drejer sig om en livsstilsaften i salgsafdelingen eller Kvinde-kend-din-bil aften på værkstedet.

Vi skræddersyr en magisk aften i samarbejde med dig, således at det er din forretning kvinderne taler om næste gang der skal handle bil eller bilen skal på værksted.

Vores kunders oplevelser

“Vi ville gerne gøre noget særligt for vores kvindelige kunder, som vi ikke i samme udstrækning ser til events, og derfor teamede vi op med Kvindernes Bilmagasin for at få værdifuld sparring om, hvad kvinderne har behov for og lyst til, når det gælder biler.

Vi endte i fællesskab med et fantastisk kundeevent (Kend din bil – og se godt ud imens) på vores hovedkontor fyldt med glæde og god stemning, hvor ingen var bange for at stille spørgsmål og vise deres begejstring – for jo, mange kvinder er også begejstrede for biler!”​

bilevent Leaseplan

Mette Jensine Mølgaard

Marketing Manager, LeasePlan Danmark A/S

”I forbindelse med lanceringen af vores nye elektriske Fiat 500 valgte vi at booke foredraget om ”Den Kvindelige bilkøber”, for at forfine vores syn på den kvindelige køber. Efter foredraget er vi endnu blevet bekræftet i at kvinden har ben i næsen og bør tages seriøst”.

Foredrag FCA logo

Nadja Giuliani

Salgs og Marketing Manager, Fiat Chrysler Automobiles

“Vi valgte et samarbejde med Kvindernes bilmagasin, da vi ønskede at sætte større fokus på kvinder i denne ellers så mandsdominerede verden. Vi har en del kvindelige kunder, som vi ønskede vi give en særlig aften.

Sammen med Benedicte fik vi sammensat en aften med fart over feltet – fyldt med luksus biler, diamanter og andre luksus varer. Vi havde endda sørget for der også var lidt til de mænd, som ønskede at deltage.

Vi havde en skøn aften med glade kunder og samarbejdspartnere. Vi hos www.specialcars.dk takker Benedicte og hendes team for en fantastisk aften.”​

Videomarkedsføring specialcars

Anja Strand

Adminstration Manager, Specialcars.dk
Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

1/9 lanceres FEMALE DRIVERS CLUB – landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

mobillogoer-popup

Glæd dig! 1. sept. lanceres

FEMALE DRIVERS CLUB!

Landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op allerede i dag – så holder jeg dig løbende opdateret.