Skal vi samarbejde?

Book os til foredrag, events eller lav materiale med os

Kære Branche – se her!

Hos Kvindernes Bilmagasin bygger vi en bro imellem kvinderne og bilbranchen. Vi ønsker at synliggøre kvinders interesse i biler overfor branchen – og vi ønsker at hjælpe branchen med at nå ud til kvinderne.

Vi tilbyder følgende samarbejde:

Facts om den kvindelige bilkøber:

  • 80% af beslutningerne i hjemmene bliver taget af kvinderne.
  • 75% ønsker at blive taget alvorligt af sælgeren når de træder ind i en bilforretning 
  • 78% af kvinderne mener at sælgeren gør forskel på mænd og kvinder når der handles bil.
  • 6 ud af 10 kvinder vender ikke tilbage efter første besøg hos bilforhandleren, fordi de er utilfredse med kundeservicen.

Derfor er det vigtigt for dig som bilforretning at komme dette segment i møde. Hvordan gør du så det? Det kan vi hjælpe dig med!

For priser og forespørgsler, kontakt os

Book et inspirerende foredrag med Benedicte Engel

Hos Kvindernes Bilmagasin går vi op i at informere bilbranchen om hvordan de bedre kan forstå og tilpasse deres service til kvinderne.

Benedicte Engel (Stifter) er tidligere bilsælger, og har nu drevet Kvindernes Bilmagasin i længere tid. Senest har hun i 2021 vundet  Kvindelige Virksomhedsejeres inspirationspris. I sin tid som bilsælger, fandt hun hurtigt ud af at den kvindelige bilkøber følte sig overset i butikken, og ofte ikke ville købe ved samme forhandler igen! Hun startede derfor Kvindernes Bilmagasin for at komme tættere på de kvinder som gik op i biler, og for at give råd og vejledning om bilerne til kvinderne på den helt rigtige måde. 

Den indsigt har du nu muligheden for at få ud i din forretning, enten med et foredrag til dine medarbejdere, eller til et event for den kvindelige bilkøber. 

Vores foredrag:

  • Hemmeligheden bag den kvindelige bilkøber: Få alle hemmelighederne, og bliv bedre til at forstå og sælge til kvinder!

  • Benedictes iværksætterhistorie: Fra bilsælger til ejer af Kvindernes Bilmagasin & Female Drivers Club
For priser og nærmere information, kontakt os her

Kvinde-events – tiltræk kvinderne til din forretning

Lad Kvindernes Bilmagasin holde et kvindeevent i din forretningVi kommer gerne med hele “setup´et”:

Kvinde-events kan f.eks. være:

  • Kvinde, kend din bil! En aften hvor jeres kunder kan lære deres bil at kende ude på værkstedet
  • Livsstilsaften: Her går biler og andre produkter hånd i hånd, og komplimenterer dit brand. 
  • Kvindeaften: Hold en all-exclusive kvindeaften, hvor Benedicte fortæller om jeres biler, svarer på spørgsmål og inspirerer jeres kunder. 

Vi skræddersyr en magisk aften i samarbejde med dig, således at det er din forretning kvinderne taler om næste gang der skal handle bil eller bilen skal på værksted.

For priser og nærmere information, kontakt os her

Se vores tidligere kvinde-events

Vores kunders oplevelser

“Vi ville gerne gøre noget særligt for vores kvindelige kunder, som vi ikke i samme udstrækning ser til events, og derfor teamede vi op med Kvindernes Bilmagasin for at få værdifuld sparring om, hvad kvinderne har behov for og lyst til, når det gælder biler.

Vi endte i fællesskab med et fantastisk kundeevent (Kend din bil – og se godt ud imens) på vores hovedkontor fyldt med glæde og god stemning, hvor ingen var bange for at stille spørgsmål og vise deres begejstring – for jo, mange kvinder er også begejstrede for biler!”​

bilevent Leaseplan

Mette Jensine Mølgaard

”I forbindelse med lanceringen af vores nye elektriske Fiat 500 valgte vi at booke foredraget om ”Den Kvindelige bilkøber”, for at forfine vores syn på den kvindelige køber. Efter foredraget er vi endnu blevet bekræftet i at kvinden har ben i næsen og bør tages seriøst”.

Foredrag FCA logo

Nadja Giuliani

“Vi valgte et samarbejde med Kvindernes bilmagasin, da vi ønskede at sætte større fokus på kvinder i denne ellers så mandsdominerede verden. Vi har en del kvindelige kunder, som vi ønskede vi give en særlig aften.

Sammen med Benedicte fik vi sammensat en aften med fart over feltet – fyldt med luksus biler, diamanter og andre luksus varer. Vi havde endda sørget for der også var lidt til de mænd, som ønskede at deltage.

Vi havde en skøn aften med glade kunder og samarbejdspartnere. Vi hos www.specialcars.dk takker Benedicte og hendes team for en fantastisk aften.”​

Videomarkedsføring specialcars

Anja Strand

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.