Kvinderne bag Kvindernes Bilmagasin

kontakt benedicte

Benedicte Engel, Stifter

Kontakt mig på tlf. 22336684 eller skriv en mail

Jeg elsker biler!

Jeg har altid været vild med biler, og min familie har været i bilbranchen igennem fire generationer.

Min far byggede en Go Cart til mig, da jeg var lille, og den var min faste følgesvend i mange år. Jeg legede mere med den, end jeg legede med dukker.

Jeg er født med en mani, der gør, at jeg kan huske nummerplader. Jeg kan eksempelvis huske nummerpladen på min barndomsvenindes mors VW Golf tilbage i 1991

Og når jeg ser en bil på gaden, er nummerpladen det første, jeg spotter, for at se om det er en bil jeg kender, eller en bil jeg har solgt. Derfor er det nok ikke noget tilfælde, at jeg i mange år har arbejdet i bilbranchen.

Jeg har flere års erfaring som bilsælger hos Mercedes-Benz.

Jeg har solgt alt lige fra de små to-personers smart til familiebiler, økobiler, elbiler og firehjulstrækkere. Jeg har solgt biler til familien, til pensionisten, til den unge studerende, til erhvervsfolket – og så har jeg solgt biler til kvinder, som ikke lagde skjul på, at de følte sig i gode hænder hos mig frem for den typiske, lettere overfladiske, type som mange forbinder med en sælger.

 

Jeg glæder mig over at kunne tilbyde en masse spændende informationer til dig og din bil som fek.s. bilpleje, tips & tricks, services, spændende nyheder, biltests og masser af livstil.

Læs mere om Benedicte på Linkedin

Biltester Karen Juhl

Karen Juhl Krag, Biltester

Biler er min passion!

Min passion for biler startede da jeg som barn fik min første fjernstyrede bil. Min far har altid interesseret sig for biler og har delt sin interesse med mig, taget mig med på udstillinger og når han skulle prøvekøre nye biler.

Jeg elsker lyden af en bil med stor motorkraft og suget i maven når man træder på gaspedalen.

I 2006 tog jeg banelicens med en drøm om at blive racerkører. Jeg har deltaget i et par løb, men måtte lægge drømmen på hylden pga. mangel på sponsorer.

Mine venner, veninder og kollegaer har altid spurgt mig til råds, når de overvejede at købe ny bil.

Min store interesse for biler gjorde da også, at jeg blev tilbudt et job som bilsælger hos Ford. Jeg havde mange kvindelige kunder, og lagde vægt på, at de følte sig trygge og følte de fik en troværdig behandling. Der var ingen spørgsmål der var ”for dumme”. Min generelle opfattelse af holdningen i branchen er, at manden tager styringen når der skal købes bil, mens kvinderne kun går op i at få lov til at vælge farven. Det er dog langt fra sandheden og med dette site håber jeg, at vi kan være med til at give plads til kvinderne i en meget mandsdomineret verden.

Jeg har ejet mange forskellige biler, store og små, billige og dyre, nye og brugte. Jeg går meget op i køreglæde, udstyr og design. Jeg vil gerne dele min viden og udveksle erfaringer med andre kvinder der har samme interesse, eller dem bare har brug for nogle gode råd.

Læs mere om Karen på Linkedin

Christina Schach, Biltester & Pressebilansvarlig

Jeg har lige som mange andre fået min interesse for biler fra min Far  som, i slutningen af 1970’erne, anskaffede sig en flot hvid Alfa Romeo GTV.

Lyden af motor og den fantastiske fornemmelse, når vi susede afsted på motorvejen har siddet i mig lige siden. Vi har haft mange forskellige biler i familien, og jeg har selv haft både en praktisk lille Fiat Punto, en god Renault Megane stationcar, en sporty Alfa Romeo Giulietta og nu en rummelig Renault Kadjar.


Hjemme hos os er det mig, der er bilnørd, og som står for at få vasket og rengjort vores biler.


Jeg holder meget af friheden i at køre afsted på ture i en bil med god motor og samtidig fuldender det den perfekte oplevelse, hvis bilen også har et flot design og lækkert udstyr.

Læs mere om Christina på Linkedin

Caroline Laisbo, Biltester & Marketingpraktikant

Jeg er som de fleste ikke opvokset i en familie hvor der var interesse for biler. Hverken mor eller far synes det var særlig interessant. Derimod havde jeg altid fundet biler vanvittigt spændende, og elskede at læse alt hvad jeg kunne om dem. 

Jeg var ofte til events og forsøgte at omgive mig så meget med biler som muligt. En dag var jeg så heldig, at blive tilbudt arbejde som søndagssælger af en bilforhandler i Nordsjælland. Her kunne jeg for første gang virkelig komme tæt på bilerne, og lære en masse om dem. Senere blev jeg uddannet Biløkonom hos samme bilforhandler. Her fandt jeg ud af at salg ikke var mig, men derimod at give den information, som jeg selv havde hungret efter som ung, videre til andre gennem digital markedsføring. 

I dag er jeg igang med en PBA i International Markedsføring og Handel, Biltester og praktikant hos Kvindernes Bilmagasin. 

Læs mere om Caroline på LinkedIn.

Kære Læser

Kvindernes Bilmagasin er Danmarks unikke online bilunivers med branchens bedste biltests. Kvindernes Bilmagasin er til dig som har en interesse i biler, søger viden om biler eller blot er nysgerrig på autobranchen.

Vi går i dybden med biltests, sikkerhed, tips & tricks, spændende nyheder og livsstil. Vi tester biler og skriver mere om børn i bilen, design og komfort, og mindre om NM, bremsekalibre og akselafstand.

Sitet er startet af Benedicte Engel, som fortæller: “jeg har en fortid som bilsælger hos Mercedes-Benz. Her gik det op for mig, hvor lidt bilbranchen gør for at henvende sig til kvinderne. Jeg mener, at det må det være på rette tid, at kvinderne får sit eget online bilmedie, da flere og flere kvinder køber egen bil eller er med til at beslutte, hvilken bil familien skal investere i. Med Kvindernes Bilmagasin er det min fornemmeste opgave, at du føler dig velkommen i bilbranchen”.

Kvindernes Bilmagasin er din ”online bil-guide”. Vi ønsker at give dig masser af inspiration og ”know-how”, så du er klædt godt på til næste gang, du skal købe ny bil eller din bil skal på værksted.

Velkommen til Kvindernes Bilmagasin.

PS. Går du med en indre bilnørd gemt i maven og synes, det kunne være spændende at bidrage med dine input til Kvindernes Bilmagasin? Så skriv til os på info@kvindernesbilmagasin.dk

Send os en besked

    FEMALE DRIVERS CLUB

    Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.