Kvinder

Vi har taget en snak med nogle inspirerende kvinder i og uden for bilbranchen

Her står alle de seje kvinder som er med til at starte det nye bil netværk i bilbranchen. Her er også Benedicte fra Kvindernes Bilmagasin

Kvindernes Bilmagasin har taget en snak med Kvinder der knuselsker deres biler

Racerkørere, salgschefer, politikere, skuespillere, topatleter, alle sammen kvinder med aktiviteter i eller udenfor bilbranchen. Alle kvinder har alle forskellige interesser, mål og dagligdags aktiviteter, men vi kan alle samles omkring vores transportmiddel – bilen. Vi behøver ikke altid kunne specifikationerne, eller vide hvor mange hestekræfter vores bil har, vi ved bare når den passer til os.

For nogen er bilen et transportmiddel der forstærker ens selvbillede. For andre skal den være sikker nok til at transportere familien sikkert rundt til dagligdagens gøremål. Uanset hvad er bilen vigtig for os kvinder i vores hverdag. Hvad mange ikke ved, er at kvinder faktisk ofte står med det sidste ord i købsbeslutningen af en bil, og alligevel er vi oftest overset når vi tager ned til en forhandler.

Vi har derfor interviewet nogle af de sejeste kvinder, i og uden for bilbranchen, som knus-elsker deres bil, og som ikke er bange for at snakke lidt ud, vi har f.eks interviewet  Cathrine DufourSzhirley og Emilie Rath

Vi håber du vil læse med og nyder vores små artikler. Har du et forslag, eller noget du gerne vil have svar på. Så skriv os en mail her. Så kan det være det er vores næste artikel. 

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.