Det siger vores kunder

Hos Kvindernes Bilmagasin bygger vi på længerevarende relationer til vores kunder

Vores kunder er som familiemedlemmer og det mener vi er vigtigt for at vi sammen kan skabe et vellykket resultat.

Vi har spurgt dem hvad de får ud af at samarbejde med Kvindernes Bilmagasin

“Kvindernes Bilmagasins kvindeevent var en succes! Jeg har et klart indtryk af at folk har nydt aftenen”
Lucas Joel Rosenkrantz Schaaf
Mercedes-Benz Starmark

Det siger vores samarbejdspartnere

Biltema
“Du kører måske i Biltema for at købe et nyt bilbatteri, og så falder du også for en lækker badekåbe til kun 149,-. DET er Biltema, og det vil vi gerne fortælle alle de trofaste besøgende på kvindernesbilmagasin.dk om. Vi er meget glade for samarbejdet med Kvindernes Bilmagasin, fordi vi her kan kommunikere med en målgruppe, som andre medier ikke har fået øje på. Selvfølgelig er kvinder også interesseret i biler, og i Biltema har vi jo alt til vedligehold og diverse forbrugsmidler til bilen. Vi kæmper meget med navnet Biltema i vores kommunikation, fordi vi er så meget andet og mere end bare bil, og her hjælper Benedicte os med at lave nogle videoer, som på fremragende vis visualiserer, hvad Biltema er for en størrelse”
Kunder biltema

Jens Stig

Biltema Danmark

Continental “Kvindernes Bilmagasin er den perfekte samarbejdspartner for os. De er ikke bare utroligt venlige og fantastiske at arbejde sammen med, de leverer også høj kvalitet og er en perfekt kanal til vores target group.

Læs denne denne artikel og bliv klogere på, hvad samarbejdet med Kvindernes Bilmagasin har betydet for Continental Dæk Danmark.
samarbejdspartnere Continental

Casper Svanemølle

Continental dæk Danmark

“Vi ville gerne gøre noget særligt for vores kvindelige kunder, som vi ikke i samme udstrækning ser til events, og derfor teamede vi op med Kvindernes Bilmagasin for at få værdifuld sparring om, hvad kvinderne har behov for og lyst til, når det gælder biler.

Vi endte i fællesskab med et fantastisk kundeevent (Kend din bil – og se godt ud imens) på vores hovedkontor fyldt med glæde og god stemning, hvor ingen var bange for at stille spørgsmål og vise deres begejstring – for jo, mange kvinder er også begejstrede for biler!”
bilevent Leaseplan

Mette Jensine Mølgaard

Marketing Manager, LeasePlan Danmark A/S

“Vi valgte et samarbejde med Kvindernes bilmagasin, da vi ønskede at sætte større fokus på kvinder i denne ellers så mandsdominerede verden. Vi har en del kvindelige kunder, som vi ønskede vi give en særlig aften.

Sammen med Benedicte fik vi sammensat en aften med fart over feltet – fyldt med luksus biler, diamanter og andre luksus varer. Vi havde endda sørget for der også var lidt til de mænd, som ønskede at deltage.

Vi havde en skøn aften med glade kunder og samarbejdspartnere. Vi hos www.specialcars.dk takker Benedicte og hendes team for en fantastisk aften.”
Videomarkedsføring specialcars

Anja strand

Adminstration Manager, Specialcars.dk

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.