Børn i bilen

Tips og tricks til bedre sikkerhed når du har børn i bilen, og biltest af de ultimative familiebiler

baby og børn i bilen

Vores børn er det vigtigste for os. Derfor er bilsikkerhed en topprioritet hos Kvindernes Bilmagasin

Om du er førstegangsfødende, nybagt mor, eller skal have barn nummer tre, så ved du godt at dit barn er det vigtigste i verden. Det kender vi kun lidt for godt her hos Kvindernes Bilmagasin. Benedicte Engel (Stifter) er selv mor til to skønne piger, og deres ve og vel er altafgørende.
 
Derfor har vi specielt fokus på, hvordan man bedst og sikrest, kan have børnene med i bilen.  Derfor tester vi ofte familiebiler, og har ekstra fokus på sikkerhed. Vi har f.eks. i samarbejde med Contintental altid stort fokus på sikkerhed, da sikkerheden starter med dækket. Du kan se vores tips og tricks artikler her. Vi går op i om der er god plads – både til det praktiske såsom indkøb og barnevogn i bagagerummet, men også om der er plads når familien vokser.
 
Der er massere af artikler, der viser dig, hvordan du bl.a. kan håndterer babys første køretur i bil. Hvordan du sætter autostolen korrekt, og hvordan du sikrer dig at den er sat fast rigtigt. Vi håndterer også nye spændende spørgsmål, om hvordan du kan håndterer de nye elbiler, og de nye sikkerhedsteknologier i bilerne.
 
Vi håber du vil læse med og nyder vores små artikler. Har du et forslag, eller noget du gerne vil have svar på. Så skriv os en mail her. Så kan det være det er vores næste artikel. 
 

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.