porsche

Porsche

Om Porsche

Porsche er et tysk bilmærke, grundlagt i 1931. Bilmærket er baseret på grundlæggeren Ferry Porsche drøm, om en lille, letvægts sportsvogn, som for alvor kunne udnytte energien effektivt. Da han ikke kunne finde det i markedet, besluttede han sig for at bygge den selv. Her startede Porsche. Dette har for alvor også drevet Porsche frem i tiden. Deres luksuriøse sportsvogne, personvogne og nu til dags også større SUV’er er alle drevet af at udnytte energien så optimalt som muligt, samtidig med at skabe en let bil. Hos Porsche finder du luksuriøst design, høj tysk kvalitet, og en bil uden lig noget andet. 

Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

Female Drivers Club er et upolitisk kvindeligt erhvervsnetværk med oplevelser indenfor high-end livsstilsprodukter og luksusbiler, kompetenceudviklende foredrag, diversitet samt miljø og bæredygtighed som omdrejningspunkt. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er et upolitisk kvindeligt erhvervsnetværk med oplevelser indenfor high-end livsstilsprodukter og luksusbiler, kompetenceudviklende foredrag, diversitet samt miljø og bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Skriv dig op i dag, så opdaterer vi dig med endelig lanceringsdato.