Kvindernes TOP 10

Vi er mange kvinder, der har en helt klar holdning til hvilken bil der er vores favorit. Analysefirmet YouGov har lavet en undersøgelse af danske kvinders TOP 10. Den kigger vi lidt nærmere på her.

Vi kvinder vægter miljø, hestekræfter, sikkerhed og komfort højt når vi vælger ny bil, men hvilke mærker er egentlig vores favoritter?

Se listen her:

  1. Audi
  2. Vokswagen
  3. Volvo
  4. Mercedes-Benz
  5. BMW
  6. Tesla
  7. Toyota
  8. Ford
  9. Opel
  10. Peugeot

Det er vist ingen hemmelighed, at de tyske premium mærker er populære blandt kvinderne. Vi elsker at signalere klasse og udsende masser af signalværdi.
Volvo er landet på en flot 3. plads, som der virkelig er sket meget hos de senere år – specielt designet.
Tesla er landet på en 6. plads. Vi elsker designet og er vilde med ideen om, at vi sender et grønt signal når vi kører el bil.
Loyale Toyota er havnet på en 7. plads, imens populære Ford har sneget sig op på en 8. plads – og Opel og Peugeot lander på en sidste plads.

Til trods for, at vi kvinder giver udtryk for, at vi tænker meget på miljøet når vi vælger bil, så sender analysen et tydeligt signal om, at vi kvinder ikke lader os påvirke af VW’s negative omtale omkring en enkelt omstridt miljøsag.  Nææh.. vi kvinder ved skam godt hvad vi vil ha´!

Kilde: YouGov

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.