Podcast: Den kvindelige bilkøber

Continental Academy er en podcast-serie der skal invitere branchen indenfor med fokus på vidensdeling om salg, ledelse, effektivitet og personlig udvikling. Jeg var inviteret i (det virtuelle) studie for at tale om den kvindelige bilkøber.

den kvindelige bilkøber

For 14 dage siden havde jeg fornøjelsen af at være med som gæst i Continentals podcast-serie, der handler om bilbranchen. Det var mit hidtil mest ærlige interview, hvor jeg fortæller min oplevelse af at være ansat i bilbranchen.

Vi talte bla. om hvordan kvinder oplever at træde ind i en bilforretning og hvordan de oplever mødet med henholdsvis sælgeren i salgslokalet og værkføreren på værkstedet. Der blev afsløret et par hemmeligheder kan jeg vist roligt sige.

Og så afslørede jeg en hemmelighed fra min egen tid som bilsælger. Et lidt sårbart emne for mig, som jeg ikke rigtig har talt om, siden dengang jeg sad bag skrivebordet. Men helt klart et emne det bør komme frem i lyset til alle der arbejder med salg og den kvindelige bilkøber. Læs mere om kvinder i bilbranchen.

God lyttelyst! 🎧

Du kan lytte til podcasten her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.