AutoAwards 2017: NY Volvo XC40 kåret som årets kvindebil

Den røde løber var rullet ud i Cirkusbygningen i København, spotlightene tændt og spændingen var i luften, da store dele af bil- og autobranchen mødtes i centrum af København til dette års Auto Awards 2017. De fleste nominerede i 22 kategorier i bilbranchen havde store forhåbningerne om at få overrakt den eftertragtede Award-statuette. Og Volvo løb afsted med hele to statuetter, nemlig årets bilmærke og årets kvindebil.


Jan Larsen, pressechef for Volvo, glæder sig over at den nye Volvo XC40 er kåret som årets kvindebil.

 

Arrangør & juryformand Sean Fitzgerald Coard fra event & marketingsbureauet Goodwill Media, bød velkommen til årets Autoawards 2017 som blev afholdt for 3 gang i Cirkusbygningen den 28. november i år. Aftenens program bestod af 3 retters award menu, award show, fantastisk underholdning og afterparty & networking.

Volvo kåret som årets bilmærke og årets kvindebil.
Volvo løb med titlen som ”Årets Bilmærke”. ”Det er grundet sine nye flotte modeller, benhårdt fokus på sikkerhed og miljø krydret med en stærk designprofil der både rammer mænd og kvinder. Fin Luksus” lød det var biljuryen.
Volvo vandt ikke kun årets bilmærke med også ”Årets Kvindebil”, der gik til Volvo XC 40. Elegant, super praktisk og pakket med svensk sikkerhedsudstyr. Spændende designudvikling i en spændende klasse.  Tillykke Volvo! Det er velfortjent. Den er simpelthen så flot og hos Kvindernes Bilmagasin glæder vi os meget til at kigge nærmere på den nye XC40,

Udvælgelsen af de endelige vindere blev foretaget blandt de nominerede på baggrund af juryens stemmer, bil- & autobranchens stemmer, samt publikums stemmer afgivet på autoawards.dk. De tre parters stemmer vægtede på følgende måde: Juryens stemmer (50%), bil- & autobranchens stemmer (25%) og offentlighedens stemmer (25%).

Biljuryformand Henrik Dreboldt udtaler om dette års nominerede ”I sidste ende handler det om følelser. Ingen bil ville være nomineret, uden at være noget specielt. Og mange af de biler, der ikke er nået igennem nåleøjet, er også specielle. Men der kan kun være én vinder”.

Vinderen i kategorien “Årets Familiebil” gik til Skoda Octavia Combi, og her har biljuryen bl.a. udtalt: ”Årets Familiebil har plads som en varevogn, men velkørende med nyeste teknologi. Så fornuftig, som det kan blive – scorer på alle områder”.

Når vi taler ”Årets Mandebil” var ordene om årets vinder Mercedes AMG GTR ”Den vildeste og mest voldsomme gadebil på markedet lige nu, der kombinerer uangribelig Mercedes kvalitet og et temperament som en præmenstruel argentinsk tangodanserinde … En vellykket konkurrent til 911.”

Opel vil gerne kapre kunder fra prestigebilsmærkerne med den nye Insignia, og samlekvalitet, pris og udstyrsudvalg gør det ikke umuligt. Kombineret med klassens bedste sæder og perfekt til bilisten der triller +40.000 km om året. Meget for pengene, hvilket gjorde at Opel Insignia ifølge biljuryen løb med titlen ”Årets Firmabil”.

En ikke helt almindelig presenter
Da årets ”Årets Miljøbil” skulle præsenteres var det ikke et menneske der kom på scenen, men en robot. Award Showet havde fornøjelsen af en robot fra Melvin Robotics, som havde taget turen hele vejen fra Ålborg for at være med til årets Autoawards. Her fik vi virkelig en forsmag på hvad fremtiden venter os. Om årets Miljøbil sagde juryen: Volkswagens kvalitetsfornemmelse, et ikke overgearet økodesign og høj brugsværdi. Til den nuværende pris er den højteknologiske Golf GTE en super-deal.

Aftenens 22 prestigefyldte statuetter blev overrakt af kendte personligheder i bil- og autobranchen, såvel diverse kendisser såsom den tredobbelte verdensmester i speedway Nicki Pedersen, Jan Linnebjerg alias julenissen Pyrus, såvel rapperen MC Zipp fra Cut ’n’ Move der i slutningen af 1980’erne var et af de allerførste danske bands, som producerede musik i dance-genren med hits som ”Get Serious”, ”I’m Alive” etc.

En glamouriøs aften hvor bil- og autobranchen blev hyldet med manér.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.