Kom til Autobranche-dage 7. og 8. maj på Gram Slot

Gram Slot

Skal du med til to forrygende branchedage på Gram Slot med fokus på de mange forandringer, som autobranchen står overfor nu og i de kommende år?

Så skal du huske, at branchedagene er i næste uge – den 7. og 8. maj, og sidste tilmelding er på fredag. (Du kan tilmelde dig her: https://www.motormagasinet.dk/voresautobranche/)

Du kan få nyt om, hvordan omstillingen til elbiler forløber i Norge, og hvilken indflydelse det har fået på værkstedet. Måske tænker du, at nordmændene er så langt foran Danmark, at det er svært at sammenligne os med Norge. Så kan du heldigvis supplere med Holland. For hollænderne har også fået gang i salget af elbiler, og den hollandske brancheforening vil fortælle os, hvordan eftermarkedet dernede påvirkes af den grønne omstilling. Læs mere her

En af Europas helt tunge rådgivere for både producenter, importører og forhandlere, konsulenthuset McKinseys Thomas Furcher, kommer og giver McKinseys bud på, hvordan autobranchen skal tackle grøn omstilling, data i bilerne og alt det andet, som kommer til at præge de kommende år. Læs mere her.

I samme boldgade vil forhandlere – nyvognsforhandlere såvel som brugtvognsforhandlere give deres bud på udviklingen og måske vejen til at tackle den, mens en fremsynet ejer af et mindre selvstændigt værksted også leverer sine kontante opfordringer og gode råd til kollegerne i forhold til fremtiden for det lille værksted. Læs mere her.

Du kan også møde EU-politiker Christel Schaldemose mindre end tre uger før parlamentsvalget. Christel Schaldemose er både på dansk og europæisk plan en af de politikere, som er sat bedst ind i autobranchens udfordringer.  Og så kommer politisk kommentator Hans Engell og analyserer det politiske klima på Christiansborg for os. Læs mere her

Data i bilerne fylder lidt. Det samme gør uddannelse, generationsskifte, GDPR, forsikring, leasing og meget andet. Se det fulde program her https://www.motormagasinet.dk/voresautobranche/page.xhtml?arrangeSubpage=631

Husk også, at den første du møder på scenen i Gram vil være den tidligere racerkører Tom Kristensen, som blandt andet vil fortælle om samarbejde, for meget skal klappe i et team, hvis man vi vinde Le Mans bare én gang. Tom Kristensen har vundet ni gange. Læs mere her.

På den store scene styrer tv-vært Anders Breiholt løjerne, mens de mere nørdede fagsnakke i et mindre forum styres af branchekendte navne som Flemming Haslund (chefredaktør, Motormagasinet), Kim Lesanner (journalist. Motor-magasinet), Peter Nyholm (erhvervsjournalist, chefredaktør og bilentusiast) samt Benedicte Engel (stifter og ejer af Kvindernes Bilmagasin).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.