Biltest: Ekstravagant SUV fra Mercedes, den nye GLE 400d er fantastisk

Og har du penge, så kan du få …

Ja, det er nemlig lige akkurat, hvad der synges i den gamle sang, som vi nok er mange, der har sunget som børn. Prisen er skyhøj på coupéen, men du får så også et helt fantastisk køretøj, hvor der ikke er sparet på noget som helst. 

Skøn Coupé

Mercedes-Benz har virkelig mange skønne bilmodeller, men især deres coupéer er jeg ekstra vild med, og derfor var det med stor begejstring at jeg hentede den nye E400 d. 
Coupéen har et ufattelig flot design, og der er ingen tvivl om, at der her er kræset ekstra meget for hver en lille detalje.

Læs også vores test af Mercedes EQC 

Det er en vild oplevelse, der møder dig, når døren åbnes, sikke dog et syn. Elegant beige indtræk i læder overalt, to store døre med alskens smarte elektronik indbygget i siderne. Du bliver nærmest bjergtaget af alle finesserne: Sorte asketræspaneler, smarte cylinderformet luftdysser, sportspedaler i børstet rustfrit stål samt Burmester højtalere, der giver en sublim lyd.

Ekstraudstyr i vores Mercedes GLE 400d

  • Ratvarme
  • 19″ letmetalfælge
  • Automatisk bagklap
  • Head-up display
  • Smartphone trådløs opladning (fiks med oplader stående på skrå, så mobilen ikke rutscher rundt)
  • Parking assistant inkl. bakkamera
  • og meget mere

Elbetjent rat

Det er genialt tænkt af Mercedes, at indstillingen af sæderne er placeret i dørene for på den måde er det let at justere ryglæn eller sæde uden at skulle rode rundt med hånden under sædet. Det er også muligt at indstille både rat og sæde automatisk, når du sætter dig ind i bilen og skal du lige ændre lidt på indstillingen af rattet kan det også gøres elektronisk ved hjælp af en lille stang bag rattet. 

Mercedes-Benz E 400 d er en meget lav bil, så du kommer langt ned ved indstigningen. Skal du om på bagsædet, sker det rimeligt let, men udstigningen derimod kræver lidt øvelse før det bliver elegant. Benpladsen ved bagsæderne er fin og man sidder faktisk rigtig godt deromme i de to lækre formstøbte sæder. 

Her ses den flotte Mercedes GLE

En oplyst kabine i Mercedes-Benz

Der er lys over land i den smukke coupé. Jeg har faktisk aldrig før siddet i en bil med så meget lys. Vi kender nok alle til at man sidder og fægter efter knapperne i mørket, for at få lyset tændt, men her er der oplyste paneler samt ambient light og kabinen er samtidig meget lys på grund af det lyse indtræk. 

M Sport

Modelversionen M Sport er udstyret ekstra lækkert med sportssæder, M sportslæderrat, M sportsstyring, M bagspoiler, M sportsbremser, LED tåge- og forlygter, lyspakke m.m.

Hvad synes jeg så ?

Jeg synes, at E400 d coupe er en yderst elegant og smuk bil, og at især bagenden skiller sig ud fra mængden. Et helt fantastisk design med den brede bagdel i kombination med de elegante lygter og voldsomme, men alligevel stilige, udstødningsrør.

Jeg vil mene, at du her får en helt igennem fantastisk bil og det er en nydelse med kørsel af så fin nøjagtighed, for Mercedes-Benz har tjek på at skabe fornemme køreoplevelser. Accelerationen er i top, vejgrebet er perfekt og testbilen reagerer lige nøjagtig som den skal.

Vores testbil:

Mercedes-Benz E 400 d 4MATIC coupé
330 Hk inkl. ekstra udstyr: kr. 1.313.334
Brændstofforbrug 14 km/l. 
Farve: designo patagoniarød metallak
E klasse coupé startpriser kr. 814.898

Du kan læse meget mere om den nye Mercedes lige her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.