BREAKING NEWS: Emilie Rath tilbage i Formel 1

25-årige Emilie Rath har netop offentliggjort, at hun er tilbage i Formel 1. Den 2. januar var første arbejdsdag, og glæden vil ingen ende tage for Emilie, som er Danmarks første kvindelige Formel 1 Racermekaniker.

Det blev kun til en kort ansættelses periode hos Fortec Motorsport for pludselig en dag ringede telefonen i England hos Emilie Rath. Det var Force India, der ville spørge Emilie, om hun havde lyst til at komme til jobsamtale. Det var et stort og rungende “JA”, der kom fra en meget glad Emilie, og her 3 måneder senere er Emilie nu startet hos Force India som hydraulik-tekniker på racerholdet.

” Hvordan har du det, og hvordan føles det at være udplukket til Formel 1 jobbet igen?”– spurgte vi Emilie, da vi besøgte hende imellem jul og nytår, imens hun var hjemme og holde jul med familien.
Jeg er rigtig glad! Men også super nervøs. Selvom alle mine beslutninger og valg jeg har taget de sidste 9 år har været for at forbedre mine chancer for at komme i Formel 1, som er alt jeg nogen sinde har drømt om. Og nu er det pludselig virkeligt! Det er nu! Det er nu, jeg skal bevise, at jeg er god nok, og det er selvfølgelig nervepirrende! Men jeg kunne ikke ønske mig at være nogle andre steder og er bare super spændt på denne sæson!”

Emilie er allerede startet på det nye job og går og glæder sig til, og forbereder sig på, at Formel 1 sæsonen går i gang til marts. “Vi skal besøge 21 lande på 9 måneder,” lyder det fra Emilie og hun fortsætter –  “Det bliver en kæmpe oplevelse. Men min største bekymring er dog lidt “jet lag´sene”. Man arbejder typisk på en destination det ene døgn, og så flyver man videre tværs over Atlanten, og kan starte sin arbejdsdag med kæmpe jet-lag. Men jeg tager det som en oplevelse. Jeg er stadig ung”, smiler Emilie.

Hos Kvindernes Bilmagasin er vi meget glade på Emilies vegne: “Kommer du stadig til at være bilekspert i Kvindernes Bilmagasins brevkasse? spurgte vi med stor spænding. “Ja, ja, jeg har min bærbar med mig rundt, uanset hvor vi er henne i verden, så man kan sagtens stadig skrive ind til mig, hvis man har spørgsmål omkring sin bil.”

Hos Kvindernes Bilmagasin glæder vi os til at følge Emilie på hendes spændende rejse og ønsker hende et kæmpe tillykke med det nye job. Godt gået Emilie!

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.