6 “must haves” til SEAT Mii, Skoda CityGo og VW Up!

Går du og leger med tanken om at erhverve dig en af de tre populære microbiler, så må du vist hellere lige læse med her! Uanset hvilken en af bilerne dit valg falder på, er der nogle absolutte “must haves”, du bør sikre dig til din kommende bil.

Guide til Bilkøb
Tilbehørslisten er lang, men hvad bør man egentlig tilkøbe? Jeg forsøger her at lave en guide til dit bilkøb, så du er godt klædt på, når du skal ud til forhandleren.

Nr. 1. Smartphone Integration
Vi skriver nu 2018 på registreringsattesten, og derfor er det næsten en selvfølge, at der er bluetooth i bilen. Ikke kun fordi det er super smart og af sikkerhedsmæssige grunde, men også hvis du vil opnå en bedre pris for bilen, når den skal sælges igen. Så hvis ikke det allerede er standard i den model og udstyrsvariant du påtænker, så er det måske værd at tage med i dine overvejelser.

Nr. 2. Vinterhjul
For nogle er dette måske en helt naturlig ting, der skal forhandles med i den samlede pris på slutsedlen. Men for andre synes det måske at være mange penge, som man kunne spare. I de fleste tilfælde har forhandleren super skarpe priser på vinterhjul – og tegner du en finansiering på bilen, vil det dreje sig om mindre end 50kr i måneden, hvis man eksempelvis vælger et sæt på
stålfælge.

Nr. 3. Park Solar
Oh Yes! Sig farvel til parkeringsbøder med en Park Solar. En parkeringsskive der er soldrevet, så man ikke skal huske at skifte batterier. Den indstiller sig automatisk og er super nem at betjene. Priserne kan variere fra forretning til forretning, men den koster som regel under 500kr.

Nr. 4. Inderskærme
Så hvorfor skulle man dog give et par tusinde kroner ekstra for at få monteret inderskærme, man alligevel ikke kan se? Det virker måske ikke helt logisk, men faktum er, at du mindsker kabinestøjen og du passer bedre på din bil, så skidt og snavs ikke sætter sig. Så igen, hvis dette ikke allerede er standardudstyr i den model og udstyrsvariant du kigger på, så vil det måske være en god investering.

Læs også: SEAT MII – vi har designet en bil til kvinderne

Nr. 5. Kodning af baglys
Har du nogensinde kørt bag en bil der ikke har lys bag på i mørket? Sørg lige for, at du ikke bliver en af dem og få kodet lyset på din bil, så det tænder automatisk. De fleste værksteder kan gøre det relativt hurtigt, og så koster det altså ikke mange bas-øre. (ca. 300-350kr)

Nr. 6. Pakke tilbud
Ønsker du at kræse lidt om bilen og tilkøbe noget ekstra lækkert tilbehør eller ekstraudstyr, så har de tre mærker næsten altid nogle rigtig attraktive pakke-tilbud. Man samler typisk minimum 2-3 ting i en pakke og sælger det billigere, end hvis man vælger tingene separat. Så måske man lige skulle tjekke tilbehørslisten igennem, inden man sætter sin underskrift på slutsedlen.

 

Information:
De tre Micro biler fra W.A.G gruppen minder meget om hinanden. Fælles for dem alle er, at de kommer som standard med en 60 hk benzin motor der kører op til 24,4 på literen. Bilerne er endda bygget på samme platform, og interiøret minder rigtig meget om hinanden. De er selvfølgelig ikke 100% identiske – det bærer prisen naturligvis også præg af.

Fælles data:

  • Energimærker A +
  • Halvårlig vægtafgift 510kr
  • 24,4 km/l
  • Leverings omkostninger 3980kr

*Dog er det værd at bemærke –  du får 4 års garanti eller 80.000km på Seat Mii, hvor de andre mærker kører med de normale 2 års fabriksgaranti.

 

Priser:

SEAT Mii 5dørs fra kun 95.400kr

Skoda CITYGO 5dørs fra kun 92.720kr

VW Up! 5dørs fra 106.395kr

 

*data samt priser er hentet fra mærkerne egne hjemmesider. Der tages forbehold for ændringer.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.