Mød chefdesigneren bag Danmarks første superbil

Lad bildrømmene få frit løb når Zenvos chefdesigner af Danmarks første superbil, Christian Brandt og SKT. PETRI, inviterer til en aften med benzin i blodet den 21. marts på SKT. PETRI. Her kan du møde Christian Brandt – netop hjemvendt fra det store motorshow i Genevé – til en spændende ‘talk’ om, hvordan man designer en superbil, om målgruppen, lovgivningen og hvordan fremtidens superbil ser ud.

superbil zenvo

Superbil i millionklassen
I 2007 gik en lille gruppe dedikerede bilentusiaster sammen om at skabe en fælles drøm; at udvikle Danmarks første superbil. Det blev startskuddet på en rejse, der har krævet hårdt arbejde, god fantasi og nerver af stål. I dag er Zenvo i en liga for sig og på niveau med bilfabrikanter som Ferrari, Lamborghini og Bugatti, men med et helt særligt dansk udtryk i designet. Zenvo hører til den absolutte luksusklasse når det kommer til superbiler, med en maksimal produktion af fem biler årligt, spredt over tre modeller – TS1 GT, TSR og TSR-S.

En talk om Zenvos fortid, nutid og fremtid
Til dette års Motor show i Genevé løfter Zenvo sløret for den nyeste udgave af deres superbil, der også er den tredje model i deres TS (Twin Supercharged) linje. Den 21. marts får du for første gang, efter lanceringen i Genevé, mulighed for at høre Zenvos chefdesigner, Christian Brandt på dansk jord fortælle om fortiden, nutiden og fremtiden hos Zenvo. Arrangementet afholdes på det nyrenoverede københavnerhotel SKT. PETRI, der har til huse i Vilhelm Lauritzens ikoniske funkisbygning fra 1928. Arrangementet starter kl. 17, hvor der vil være snacks og drikkevarer efterfulgt af en talk. Aftenen slutter kl. 18.30 med uddeling af goodie bags, der blandt andet inkluderer en skitse af den seneste Zenvo hyperbil lanceret i Genevé med en underskrift af Christian Brandt.

Billetter til en aften i hestekræfternes tegn koster 325 kr. pr. person og kan købes via ​Billetto.​ Du kan læse mere om arrangementet ​her.​

Se andre biltests af spændende biler.

page2image272256640   page2image272256864

SKT. PETRI ligger i Vilhelm Lauritzens bevaringsværdige funkisbygning fra 1928, der tidligere husede Daells Varehus. Efter bygningen havde stået tom siden varehusets lukning i 1999 blev den i 2002-2003 totalrenoveret, hvor den store atriumglasfacade i hotellets lobbyområde også blev tilført. Senere samme år åbnede SKT. PETRI. Efter en omfattende renovering i 2016-17 blev der tilføjet 20 nye værelser og i dag tilbyder SKT. PETRI 288 værelser, heraf 26 suiter, en restaurant og bar, loungeområde, syv mødelokaler samt gårdhave og fitnessområde.

Zenvo
Zenvo er stiftet af danske Troels Vollertsen, og startede med en ambition om at udvikle Danmarks første (og hidtil eneste) superbil. Zenvo er kendt for deres kombination af tidsløst design, høj ydeevne, godt håndværk og rene køreevner. Der findes to personer i Danmark, som ejer en bil fra Zenvo.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.