Mercedes-Benz GLA 200 Final edition

Kvindernes Bilmagasin har denne gang været på køretur i kampagneudgaven af Mercedes-Benz GLA i elegant Cavansitblå metallak med 156 HK og 2.0 R4 benzin-motor.

Mercedes-Benz GLA

GLA´en er en del af SUV-programmet hos Mercedes-Benz, og er deres mindste af slagsen. Rent faktisk er den en lidt højere version af A-klassen.
Den føltes behagelig at køre, og der var ingen problemer i de skarpe sving og kurver. GLA har fine præstationsevner både på motorvej og i by, og det er lige nøjagtig det med køreegenskaberne, de jo har fuldkommen styr på hos vores naboer i syd.

Ny udgave inden længe
Det er ingen hemmelighed, at der er en ny udgave af GLA-klassen på trapperne, men indtil da har Mercedes-Benz lavet en Final edition. Nu er det altså muligt at få fat i den eksisterende model som en kampagneudgave med lækkert udstyr. Anskaffer du dig modellen her, så er udstyrslisten forsynet med bl.a. 19” AMG-letmetalfælge, LED High Performance-forlygter, sportssæder med integrerede nakkestøtter, 7-trins DCT aut gearkasse, automatisk el-bagklap og meget mere.


Dæktryksovervågning er standardudstyr i GLA´en, og nu er der måske flere, der tænker, at det da er uinteressant. Men der kan jeg oplyse, at det er genialt at have, hvis uheldet er ude. Jeg havde kun kørt ganske få meter, da overvågningen gav mig besked på infopanelet, om at det bagerste venstre dæk havde markant mindre dæktryk end de tre øvrige dæk. Det viste sig, at der sad et søm i dækket, og jeg havde nu mulighed for at køre ind og få det fikset med det samme, inden dækket blev helt fladt. 

Lækre detaljer og fin plads
Interiøret er udstyret med URBAN designlinje og Artico kunstlæder. Det eksklusive design i sort med hvide detaljer er meget gennemført og går igen flere steder bl.a. på frontpanel og måtter. Selv på selerne er der en hvid stribe, hvilket jeg synes er en ekstra lækker detalje. Både for- og bagsæder er sportsformet, og der er god plads til hele familien.

Udvendigt vil jeg gerne fremhæve den kompakte og muskuløse bagende, og især også de frække 19” AMG letmetalfælge i multieget design, som virkelig højnede standarden gevaldigt. Hvorfor er det så lige, at du skal nå at bestille en GLA 200 Final edition her på falderebet?

Jo, det er der flere årsager til:

  1. Du kan simpelthen ikke vente til den nye GLA-klasse kommer.
  2. Du har altid ønsket dig en Mercedes-Benz, og nu er muligheden der, for at kunne erhverve sig sådan én til fornuftig pris.
  3. Du vil gerne have en Mercedes-Benz, der er frisk, men alligevel har plads til hele familien.
  4. Sidst, men ikke mindst, så har du mulighed for at privatlease en GLA fra kr. 3.295 pr. md. med en førstegangsydelse på kr. 30.000. Men skynd dig, tilbuddet kører nemlig kun i marts 2019.

Finale
Køreegenskaberne er rigtig fine, og det ydre er jeg også godt tilfreds med. Jeg er dog nok ikke rigtig helt blæst bag over af designet på instrumentpanelet, som jeg synes virker lidt klodset samtidig med, at rattet er placeret meget tæt på. Det er lidt ærgerligt i forhold til det ellers meget vellykket valg af sportssæder med integrerede nakkestøtter. I sidste ende ændrer det nu stadig ikke på, at GLA Final edition er en god og velfungerende bil med flere gode egenskaber.

Kvindernes Bilmagasin giver denne gang 4 ud af 6 stiletter:

Mercedes-Benz GLA 200 Final edition
Kampagnepris fra kr. 419.898
Modellen her incl. ekstraudstyr kr. 443.049

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.