Få din bils servicebog i din E-boks Plus

Nu kan du med E-boks Plus få servicebogen digitalt.

Foto: e-boks.dk

Har du problemer med at gennemskue din bils servicebog? Og glemmer du at tage den med når din bil skal til service? Nu kan du med E-boks Plus få servicebogen digitalt, således at du altid kan tilgå den.
På den digitale version kan du få oplysninger om service og eftersyn, som er blevet udført på din bil. 
Den Digitale Servicebog er med til at øge gensalgsværdien, da du nemt kan kontrollere servicehistorikken. Dertil sikrer løbende registreringer af din bils kørte kilometer, at der ikke kan snydes med antallet af kørte kilometer. 

Sådan kommer du i gang med din digitale e-servicebog

Hvis du allerede er bruger hos Digital-Servicebook.com®, vil du komme direkte til din oversigt over køretøjer. 

Hvis du ikke har en bruger og det er første gang du åbner servicen, vil du blive bedt om en kode samt acceptere vilkårene. Når du har gennemført det foregående trin, kan du tilføje et køretøj. Det gør du ved at trykke på den øverste blå knap til højre: 

Digital servicebog tilføj køretøj
Foto: e-boks.dk

Indtast bilens nummerplade og tryk på søg.  Derefter kommer din bil frem. Husk at vælge værksted. Kan du ikke finde dit værksted, trykker du på ” mit værksted er ikke på listen”. Dernæst kan du se din bils servicebog og informationer omkring bilen. Hvis du benytter et værksted, der benytter Digital Servicebog, vil du kunne se alle bilens data. Hvis der ikke kommer noget op, kan du anmode om om det:

Digital servicebog anmod om servicedata
Foto: e-boks.dk

Herefter vil din anmodningen indhente data fra eksterne systemer, såsom producenter, forhandlere og værksteder. 

Læs også vores guide til forårsklargøring af din bil.

FAQ

  • Digital Servicebog er gratis og koster ikke noget.
  • Den Digitale servicebog er tilgængelig for alle bilmærker. 
  • Hvis du har en servicebog i papir, kan du tilføje billederne. Hvis du efterfølgende benytter et værksted med Digital Servicebog, vil det automatisk blive tilføjet din bil. 

Kilde: e-boks.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.