Mercedes-Benz B 200 Final Edition

Denne gang vender vi blikket mod én af de mindste biler i Mercedes´ modelprogram.
Lille er Mercedes-Benz B 200 nu slet ikke, tværtimod så kan den sagtens rumme en hel familie på 5 personer.

”Das beste oder nichts” – det er Mercedes-Benz´ ‘ eget slogan, og frit oversat betyder det: Det bedste eller ingenting. Det er tysk grundighed og intet er overladt til tilfældighederne. Gælder det så alle deres modeller? Det kigger vi nærmere på her eller rettere sagt, så vender vi denne gang blikket mod én af de mindste biler i Mercedes´ modelprogram.

Mercedes-Benz B 200

Nye tider
Det er ingen hemmelighed, at der til foråret kommer en ny udgave af B-klassen, men indtil da er der lavet en Final edition, så alle fans af den eksisterende model, kan nå at få fingrene i bilen endda med lækkert udstyr. Kvindernes Bilmagasin har været på køretur i lige netop sådan en model i Polarsølv metallak med 156 HK og 2.0 benzin-motor.

Udstyrslisten er flot: Navigation, p-sensor for og bag, 18” AMG-letmetalfælge, spejlpakke, 2-zoners klimaanlæg, LED-forlygter, 8” mediadisplay og meget mere.

AMG-design i Mercedes-Benz B 200
Det føles rigtig godt at køre Mercedes-Benz B 200, som om man har et godt flow både i fart og sving. Det 7-trins automatiske gear glider fint og giver en god fornemmelse og en smidig kørsel. I forhold til normalversionen, så er denne model piftet op udvendigt med AMG-designlinje og nedsænket undervogn, hvilket giver den et lidt sporty look. Hel sportsvogn synes jeg dog aldrig den kan blive, da den med højden synes en smule klodset, men det må jeg så tværtimod sige, at man ikke føler, når man sidder bag rattet.

Lækker detalje
Interiøret i denne Mercedes er udstyret med URBAN designlinje og Artico kunstlæder. Det eksklusive design i sort med hvide detaljer er meget gennemført og går igen flere steder bl.a. på frontpanel og måtter. Selv på selerne er der en hvid stribe, hvilket jeg synes er en ekstra lækker detalje.

Bagerst
Bagsæderne er faktisk også lidt anderledes formet. Er man tredjemanden i midten, sidder man ikke lige så klemt med benene som normalt, da sædet er kortet en smule af i form, hvilket gør, at der er mere luft mellem sædet og op til midterkonsollen mellem de to forsæder.

Hvorfor er det så lige, at du skal bestille en Mercedes-Benz B 200 Final edition tænker du nu?

Jo, det skal jeg fortælle dig her, og der er flere muligheder:

  1. Du har altid været vild med designet.
  2. Du vil gerne have en Mercedes-Benz, der passer perfekt til familien og måske endda hunden.
  3. Du kan simpelthen ikke vente til den nye B-klasse kommer på markedet.
  4. Sidst men ikke mindst, du kan godt lide kombinationen af det praktiske og funktionelle sammen med de velfungerende tyske køreegenskaber.

Tysk grundighed
De kan helt sikkert noget hos Mercedes, det kan vi slet ikke blive uenige om, de har styr på køreoplevelse og fine finesser, dog bliver det udvendige design i denne model nok aldrig lige min favorit, men en god bil, der fungerer rigtig godt, det kommer vi bestemt ikke udenom.

Kvindernes Bilmagasin smider 4 ud af 6 stiletter afsted til:

Mercedes-Benz B 200 Final edition

Startpriser fra kr. 359.899

Modellen her incl. ekstraudstyr kr. 404.382

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.