Renault Kadjar: Et mini face-pift

Renault Kadjar er den populære familie-SUV, som er solgt i over 450.000 eksemplarer. Bilen er så populær, at man har vurderet ikke at ændre for meget. For hvorfor lave om på noget der fungerer? Kvindernes Bilmagasin har været i Stockholm for at teste den franske livsstilsbil.

Renault Kadjar


Renaults populære familie SUV Kadjar er blevet faceliftet og tager sig en smule bedre ud end førhen. Renault Kadjar har været utrolig populær siden den første gang så dagens lys i 2015 – ja, så populær, at den er solgt i 450000 eksemplarer i 50 lande. Det er enorme tal specielt set i lyset af, at modellens konkurrenter spænder fra VW Tiguan til Ford Kuga til Opel Mokka.

Den nye Kadjar Facelift er ændret en smule i designet. Ikke noget revolutionerende, men Kadjar-elskere vil helt sikkert blive glade for at høre at man bla. har opdateret bilens sæder med ekstra lækkert skum, så føreren får en behagelig siddestilling.

Kadjars nye sæder er blevet fyldt med ekstra blød skum

Derudover har den fået LED lys både foran og bagved og fine crome detaljer i interiøret. Den fåes i 3 nye farver : blå, grøn og grå samt nye spændende alufælge. Infoskærmen er blevet integreret i instrumentbrættet, som nu kan kobles op til Apple Car Play.

Benedicte prøvekørte den facelifte Kadjar på en dejlig marts-dag i fuld sol i Stockholm

Bilen fåes i 4 forskellige modeller – Life, Zen og Bose og BLACK EDITION med lækre alcantara sæder og 19 tommer fælge. Kadjar kan allerede købes i landets butikker og starter på en pris á 247.900kr.

Ps. En god ting at vide er, at standard-modellen ikke kan fåes med nødbremse systemet, men alle de andre modeller kan.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.