Lige nu: Vejarbejde sydpå – sådan sikres underholdningen til bilferien

Juli måned er årets aller største feriemåned. Her færdes tusinder af bilister på vejene ned igennem Tyskland for at komme afsted på deres årlige bilferie. I år er der dog udfordringer undervejs, da der på nuværende tidspunkt allerede er 540 vejarbejder i gang rundt omkring i Tyskland. I denne artikel giver vi vores bud på den helt rigtige underholdning til din bilferie

bilferie

Har du planlagt at tage bilen på ferie i år ned igennem Tyskland, bliver det ikke helt uden pauser undervejs. På nuværende tidspunkt er der allerede 540 vejarbejder i gang rundt om i Tyskland, ifølge tal fra FDMs tyske søsterklub ADAC. 150 flere end på samme tidspunkt sidste år. 
På Autobahn A7 (Flensborg-Ulm) og A9 (Berlin-München), som mange danskere benytter, er flere vejarbejder i gang. Det samme gælder omkring München og mod Salzburg i Østrig, oplyser FDM.
Flest vejarbejder – hele 143 – er der i delstaten Nordhein-Westfalen, efterfulgt af Bayern (78) og Hessen (61).

Se også videoguide: 10 tips til kør-selv-ferien

Derfor er det et godt tip at køre om natten eller i midten af ugen. Undgå weekendkørsel og undgå at ramme storbyerne Hamborg eller Berlin i myldretiden.

Ikke nok med at vejarbejdet kan være en udfordring – den tætte ferietrafik bliver bestemt heller ingen undtagelse. Den forventes at toppe i juli måned, hvor det anbefales på det kraftigste at undgå at køre lørdage, da det er skiftedag i ferieboligerne rundt omkring i Europa. Dette gælder både Tyskland, Østrig og Italien.

Skulle du komme ud for at havne i en “stau” midt på den tyske motorvej, er der ikke noget bedre end at være forberedt hjemmefra. Du er helt sikkert udstyret med en iPad eller iPhone samt et par høretelefoner, og hvad er mere nærliggende end at få læst en lydbog op.

Allerede nu bør du overveje hvilke bøger, der skal være din ferieunderholdning. Giv dig god tid til at finde de rigtige bøger, så du er helt klar til at feriestart – og så kan ferietrafikken bare komme an.

For at gøre det så let for dig som muligt har vi lavet et samarbejde med Danmarks største udbyder af lydbøger og e-bøger, hvor du har ubegrænset adgang til over 100.000 bøger, 30 dages gratis prøveperiode og opsigelse når som helst. Og dette er et helt specielt tilbud til dig, som Kvindernes Bilmagasin-læser.

Der er ingen bindingsperiode og du kan melde dig ind allerede i dag. Klik her!

Rigtig god sommerferie og kør forsigtigt derude!

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Mofibo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.