Video: Margot Robbie er Nissan’s nye El-bils ambassadør

Skuespillerinde Margot Robbie blev i dag præsenteret som Nissan’s nye El-bils ambassadør. Dette fejres med et imponerende racerløb rundt i Monacos glamourøse gader.

Den australske skuespillerinde Margot Robbie, som bl.a er kendt for filmene “About time” og “The Wolf of Wall Street” er blevet den nye El-bils ambassadør for Nissan. I videoen får hun pulsen til at stige på midnatstur i Monte Carlo’s smukke gader i den nye Nissan BladeGlider.
Den meget hurtige racerbil kan accelerere fra 0-100 km/h på under 5 sek.

Margot Robbie udtalte følgende: “Det er en rigtig spændende tid for elbiler. Flere og flere vælger elbiler og baner vejen for en mere bæredygtig fremtid, og Nissan BladeGlider giver et hint om fremtidens mere intelligente sports-biler”.

Gareth Dunsmore, som er Director of Electric Vehicles hos Nissan Europe, udtalte følgende: “Vi ønsker at inspirere mennesker til at tage små skridt mod renere og mere sikre byer, og samarbejdet med Margot er den perfekte måde at gøre det på.

BladeGlideren er designet af Nissan, som er førende inden for elbiler, og som også er producenten bag verdens mest solgte elbil – Nissan LEAF.

Filmen er en del af kampagnen #ElectrifyTheWorld, som skal få flere mennesker til at tale om bæredygtighed og en tilværelse uden emissioner.

Se filmen her på YouTube

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.