VW introducerer prismatch

Når bilen fylder 2 år og fabriksgarantien er udløbet, er der mange der vælger at flytte fra de autoriserede værksteder over på de uautoriserede for at spare penge. Men nu er der godt nyt til alle VW-ejere. Volkswagen introducerer nemlig Volkswagen Prismatch.

Har du også prøvet at få en vare billigere, fordi du har kunnet dokumentere, at den var billigere andetsteds?
Samme princip introducerer Volkswagen. Volkswagen matcher ethvert skriftligt tilbud fra et uautoriseret værksted, der bl.a. ikke er mere end 14 dage gammelt og kommer fra et værksted, der ligger maks. 40 km fra det autoriserede.

Din bil har bedst af et autoriseret værksted
Sandheden er faktisk, at det ikke kun er på grund af prisen, at det kan betale sig at bruge det autoriseret værksted. Der er mange andre fordele ved at vælge det autoriseret værksted når din bil skal repareres eller til service: Du bevarer fabriksgarantien, arbejdet bliver med sikkerhed udført korrekt, din bils journal ligger i et landsdækkende IT-system og du har en fyldt servicebog, som kan være en stor fordel når bilen skal sælges igen. Derudover følger der Volkswagen Vejhjælp med, så længe du får din VW serviceret hos et autoriseret værksted.

Sådan fungerer prismatch:

  1. Medbring et skriftligt tilbud fra et uautoriseret værksted
  2. Tilbudet må maks være 14 dage gammelt
  3. Tilbudet skal været fra et værksted maks 40 km fra det uautoriserede værksted.
  4. Tilbuddet skal indeholde det samme arbejde og servicepunkter i henhold til din bils service skema og Volkswagen norm.
  5. Er baseret på originale Volkswagen Reservedele og anbefalede væsker/olier.

 

At vælge et autoriseret værksted er ikke kun en investering i din egen køreglæde, men også i bilens gensalgsværdi.
Skal du en dag sælge din bil, kan de autoriserede værksteder dokumentere overfor køber, at bilen er blevet serviceret og repareret korrekt. Og det sender alt andet lige et signal om, at bilen har været i gode og trygge hænder.

 

                Kilde: Volkswagen View Marts 2017

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.