Wellness ophold på Falkenberg Strandbad

Vores mænd har været babysittere, bikinien har været luftet, og Falkenberg Strandbad er blevet tjekket ud –  fra inderst til yderst. Karen og jeg har længe gået og drømt om en “get-away” til Falkenberg Strandbad, og vi trængte til venindetid og til at “catche up”  – altsammen noget, der ikke er tid til i vores travle hverdag. Læs mere om hvordan vores weekend gik på Falkenberg Strandbad.

Vi har længe gået og drømt om en “get-away” til Falkenberg Strandbad. Ren forkælelse er lige, hvad vi trængte til. Karen og jeg har begge en datter i “terrible twos” alderen, et fuldtidsjob og et hus, der skal passes. Så dagene er booket godt op, og der er ikke meget tid og overskud til os selv. Og det var længe siden, at vi havde haft venindetid og haft tid til at “catche-up”.

Læs også: Nissan Qashqai: Roadtrip til Falkenberg

Vores mænd var blevet sat til at passe pigerne, så vi kunne hive et døgn ud af kalenderen. Som mor, der næsten altid har været sammen med sit barn siden fødslen, er det noget grænseoverskridende at skulle undvære hende i så lang tid. Men jeg er sikker på, at det er sundt. Både for hende og jeg. Jeg kan komme væk og få ladet batterierne op, og hun kan finde ud af hvordan det er at savne sin mor – og få alenetid med sin far.

Weekend-bag´en  blev hurtigt pakket, og jeg hentede Karen i København, inden turen gik over Øresundbroen.
Til vores store overraskelse tager turen kun små 2,5 time at køre. Det er faktisk ret overskueligt, når man starter ud fra København – en passende afstand til sådan et “get-away”, som vi nu havde planlagt. Vi tog afsted fredag eftermiddag, så vi stadig havde noget weekend tilbage, da vi skulle hjem lørdag eftermiddag.

Humøret var højt og forventninger ligeså. Karen og jeg så frem til 24 timers ren luksus og vi glædede os til bare at få lov at være os. Og gøre lige, hvad vi havde lyst til med selvforkælelse til den helt store guldmeldalje.

Da vi landede i Falkenberg, var det første, jeg bemærkede, den hyggeligste reception med en knitrende pejs, hvor folk automatisk flokkedes rundt om. Jeg er helt vild med en pejs,  – for mig er det den rene mindfullness  – bare at sidde at stirre ind i ilden med et glas kold hvidvin.

I receptionen fik vi den varmeste velkomst, og personalet på Falkenberg Strandbad formåede at sørge for at vi følte os velkomne. Ja, det føltes faktisk som hjemmelig hygge. Og hyggen er ikke en tilfældighed – indretningen på Falkenberg er den bedste “Ernst Hemmingway-stil”, så fornemmelsen jeg fik, da jeg trådte ind på vores værelse var, at jeg boede i et “beach-house” med den fineste veranda helt ned til vandet. Værelset var maritimt indrettet med mørkebrune plankegulve, blå mønstrede pudebetræk og badetøfler.

Falkenberg Strandbad emmer af hygge! Uanset hvor du går hen. Vi havde fået bord i “Restaurant Famillie”, hvor der sad en pianist og spillede på det smukkeste hvide flygel. Hvis ikke det var fordi, det var en venindetur, så havde det været meget romantisk. Efter en udsøgt 3 retters menu, som bestod af laksetatar til forret, rødt, mørt oksekød til hovedret og passions cremebrulee, var bunden lagt, og vi var klar til at besøge Spa´en.

I himlen…
I det sekund, jeg trådte ned i Spa afdelingen, føltes det som at være i himlen. For at være ærlig havde jeg det lidt stramt i første omgang med at skulle iføre mig min badekåbe på hotelværelset og så gå ned igemmen hotelgangen til Spa afldeingen. Men det fik jeg hurtigt pillet af. Alle går rundt i badekåber, så alle er i samme båd. Og det gjorde også bare, at jeg fik smidt mine egne hæmninger og for alvor kunne koble af. Jeg følte, at jeg bevægede mig rundt i et mekka af selvforkælelse. Jeg kunne vælge imellem alt, hvad hjertet begærer – diverse massage behandlinger, en Salt Scrub, en Ivory behandling, som er en smagsprøve på behandlinger fra hele verden –  jeg kunne gå i dampbad udenfor – og indenfor og efter de mange behandlinger, når trætheden var ved at melde sig, kunne jeg slænge mig i Spa Loungen med de store lækre dobbelt senge, som er placeret rundt omkring i Retreat Clubben og nyde en Cocktail fra Retreat baren.

Afslutning på aftenen
Mit absolut favorit sted var det såkaldete “Elkdrelax”. I Eldrelax træder du ind i et rum med en rundkreds af store bløde dobbeltsenge, som omkranser en gigantisk pejs. Der lå jeg – i min badekåbe, som noget af det mest naturlige –  og lyttede til pejsens knitren og nød en kold godnat øl.  Jeg var fyldt op af lykke og nærvær – al den gode mad til min mave, den lækre spa oplevelse til min hud og al den varme og gæstfrihed, var blevet mødt med i løbet af opholdet. Det var tid til at gå til ro – og drømme sødt – og endnu bedre end prinsessen på ærten.

Tak til Falkenberg Strandbad for en udsøgt oplevelse – vi kommer igen!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.