Audi A7 Sportback  – en rigtig lækker date

Christina Wedel er personlig Stylist og foredragsholder. Hun har netop været gæsteblogger på Kvindernes Bilmagasin og har testet den nye Audi A7 Sportback. Læs med her og hør hvordan det gik med hendes lækre date.

Audi A7 Sportback

Da jeg blev spurgt  af Kvindernes Bilmagasin, om jeg ville teste den nye Audi A7 Sportback, skulle jeg ikke tænke i 2 sekunder. Det er en R..fed bil. Og smuk som bare pokker!
Den har så meget lir, som os damer kan more os med. Tyskernes måde at gøre sig umage på, er virkelig noget man kan værdsætte, når det kommer til biler.

Altså udover dens uovertrufne road assist, altså den som tvinger dig til at køre pænt inden for stregerne, som gør det på sådan en lidt fræk brutal måde, så er dens fart og afstandskontrol også megalækker. Den er først og fremmest nem at indstille og bruge, så man har en glidende sikker kørsel, imens man undgår alt for mange fartbøder.

Når du bakker eller parkerer, er der det ondeste (læs; COOL) 360 graders kamerasystem uden på bilen , som du også kan fornemme i filmen (ekstra udstyr jeg ikke ville undvære for noget)  En del af ekstraudstyret tæller også, at den har sensorer der fortæller dig om trafik på tværs BAG VED BILEN. Det mangler man sgu tit, synes jeg .

Audi A7  Sportback har også en rigtig god parkeringsassistent, hvis du ellers tør slippe kontrollen, madam.

Det er SÅ sejt, og det får bilen ind, selv de sværeste steder. Men det kræver at du tør slippe rattet, og bare køre frem eller tilbage og bremse, når du får besked på det.

Audi har altid god lyd i deres biler, men det danske B&O Premium sound system i 3d er uovertruffen fedt … Og ikke standard, men græd ikke, Audi har styr på selv lyden i deres biler.

Når den står på gaden, uden ekstra udstyr, koster den lige på den anden side af en million kroner. Med alt det (ekstra) sjove, når den op på 1,5 million kroner.

Som jeg kort nævner i filmen, mistede jeg mit kørekort i sådan en dejlig A7ér for 5- 6 år siden. Jeg har virkelig kørt meget pænt (pænere) siden, og fattet at 33 % mere fart end du har lov til, kræver at du skal tage kortet igen. Og det gør jeg IKKE en gang til. Det var så pinligt at stå sammen med de 18 årige en tidlig morgen på Hillerød Politistation.

Und dig selv en tur i denne pragtfulde bil.

Læs mere om Christina www.christinawedel.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.