Biltest: Audi Q2 (2021) Iøjnefaldende familieracer, giver god value for money

Den populære Audi Q2 fås nu i en ny og opdateret version. Der er ingen tvivl om at den bliver et lige så stort hit hos børnefamilierne, som dens forgænger

Designet er i mine øjne pænere end hvad det var tidligere, og jeg synes den nye Q2 ser ud af lidt mere end den tidligere version. Der er kommet lidt mere karakter og kant på designet og det giver et mere kraftfuldt udseende. Men når det er sagt, så er det stadig en bil til den mere praktiske side end til den smarte.

Q2 er dog populær og i 2020 blev der solgt 564 af dem, hvilket da må siges at være pænt. Modellen starter på 289.990 kr.

Ekstraudstyr og valgmuligheder i Audi Q2

Du kan vælge mellem S Line og Prestige i udstyrsvarianter og enten benzin eller diesel. Der er mulighed for et manuelt 6-gear eller et S-tronic automatgear og så kan Q2 sørme vælges i 19 forskellige farver. Er du den konservative type vil jeg foreslå en Navarreblå metallak, men er du mere til den friske side, så er det klart Audi´s exclusive unilakfarver i Porschegrøn eller Vegasgul der kan være en mulighed.

Bilen jeg testede var en 35 TFSI benzin-version S line og af ekstraudstyr kan nævnes:

  • Assistentpakke kørsel
  • Assistentpakke sikkerhed
  • Audi Connect Navigation & Intertainment
  • Bang & Olufsen Premium Sound System
  • Dynamik pakke (Skivebremser foran 16″, rødlakerede bremsesadler. Indeholdt i pakke)
  • læderrat
  • Letmetalfælge
  • Matrix LED-forlygter
  • Panoramaglastag
  • S-Line interiør med sportssæder

Læs også: Biltest: Den nye Audi A5 Sportsback

Foran dig sidder et 12,3” display med en høj opløsning. Displayet kan indstilles efter behov og vise hastighed, motoromdrejningstæller, oversigtskort, Audi connect, radio- og medieinformationer m.m.

Kørsel

Kørselsmæssigt virker Audi Q2 stabil i svingene og let ved bykørsel. Størrelsen egner sig også til begge dele. Det er en mindre SUV, men det skal man ikke lade sig snyde af for der er fint med plads. Pladsen til passagererne på bagsædet er god og bagagerummet rummer 400 liter. Med sæderne nedfældet bliver det til last på 1395 liter.

Interiør

Jeg kan godt lide kabinen i Q2, og rent faktisk synes jeg bilen går en tand opad på rangstigen, når du sætter dig ind på førersædet. Her fornemmer du en snert af det lækre Audi-look.

Design:

Køreglæde:

Value for money:

5 ud af 6 stjerner til kørekomfort

Bilen var venligst udlån af Audi Danmark, som ikke har haft indflydelse på dette indhold.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.